Bettingklubben
Speltips

Landslagsuppehållet är över: Derby – QPR – 31/3

Äntligen är landslagsuppehållet över!

Man trodde att det aldrig skulle ta slut, men nu är det faktiskt dags för fotbollen att dra igång igen! Förhoppningsvis har ni vunnit en hel del på hockeyn medan ni väntat på vår kära fotboll! Vi bryter uppehållet med en fredagsmatch i The Championship.

Derby tar emot Queens Park Rangers i ligans 39:e omgång. Efter ett längre uppehåll kan det vara svårt att veta var lagen står då man inte spelat match på några veckor. Derby avslutade tiden inför uppehållet svagt med två kryss och en förlust. På de senaste 8 omgångarna har man endast en seger och totalt 6 insamlade poäng.

Bättre gick det för QPR som har 5 vinster och 1 kryss på de senaste 8 matcherna. Tilläggas bör att man spelat en hel del på hemmaplan det senaste mot lag på den undre halvan. Men man har i alla fall hittat målformen då man satt dit 17 mål på de senaste 8 matcherna. Mållösa gick man endast på bortaplan mot Leeds där man kryssade 0-0 ett inte helt dumt resultat trots allt.

Ett resultat är för osäkert enligt min åsikt

Jag vågar inte riktigt spela på ett resultat i den här matchen då den känns för osäker. Normalt sett hade jag föredragit Derby på hemmaplanen men formen har sviktat samtidigt som QPR:s målskytte har hittat rätt.

Jag kommer istället att välja ett målspel som jag tror kommer att sitta. Känslan är att Derby trots allt inte kommer att gå mållösa från tillställningen då man så klart är jättesugna på att vända den negativa trenden. Men jag tror inte heller att QPR kommer att stå med en nolla i protokollet när 90 minuter plus tillägg har spelats.

Jag kommer med andra ord att spela på att båda lagen gör minst ett mål var och för det får vi 1,89 gånger pengarna. Ett helt okej odds tycker jag och skäms inte för att testa detta i uppstarten av fotbollen igen! Lycka till om du tar rygg på spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,89

Matchstart: 19.45 – Fredag 31/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få en fin bonus när du sätter in pengar att spela på matchen hos Unibet.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: