Bettingklubben
Speltips

Derby – Leicester 27/1

Fredag, löning och FA-cup är väl tre helt underbara anledningar att må bra? Okej, FA-cupen kanske inte är allt för upphetsande men förhoppningsvis kan du lägga till något eget istället. Men vi ska i alla fall se till att spela lite på kvällens match mellan Derby och Leicester. Ett Leicester som senast mönstrade ett b-betonat lag mot Everton men man tog sig ändå vidare. Ett Derby som vände och vann borta mot West Bromwich som stått för en stark säsong så här långt.

Jag kommer att anta här att Leicester lite motvilligt är kvar i den här cupen. Man sladdar i Premier League och snart drar Champions League-slutspelet igång igen – något som man tidigare sagt är viktigt för klubben. Man besöker ett hemmastark Derby som inte förlorat på hemmaplan sedan 24 september förra året efter en fruktansvärd säsongsinledning. Man bör dessutom ha en starkare vilja att vara kvar i cupen än gästande Leicester.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 3.00 (skrivande stund)

Betstorlek: 5/10

Spela hos Bethard Spela hos Betser Spela hos Expekt

 

Normalt sett är det ju väldigt svårt att sätta ett spel med runt 3.00 i odds. Men ikväll tror jag verkligen på Derby!

Vågar du rygga?

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: