Bettingklubben
Speltips

Deportivo – Atlético Madrid 2/3

Uselt facit av Deportivo senaste tiden

Deportivo kämpar för sin överlevnad i La Liga och man har det minst sagt kämpigt. Man har inte vunnit en match sen 18 december och man har för tillfället 4 torsk i rad. Senast åkte man på en ordentlig snyting av bottenlaget Leganes med 4-0 som i och med den segern klättrade förbi Deportivo i tabellen.

Ska man säga något i Deportivos försvar så har man haft väldigt många bortamatcher det senaste och man tar betydligt fler poäng hemma än borta. Men med ett så uselt facit som Deportivo har den senaste tiden kommer man verkligen klara av att resa sig även inför hemmapubliken? Moralen måste vara i botten.

Atlético ska reparera säsongen

Man är visserligen kvar i Champions League efter 2-4 vinst på bortaplan mot Leverkusen i första mötet samt man ligger fyra i La Liga. Men ändå anser många att Atlético stått för en svagare säsong än vad vi vant oss vid.

Efter förlusten senast mot Barcelona (Messi avgjorde i 87:e minuten) skall man nu gästa ett Deportivo i dålig form. Det är dock så klart svårt att se Atlético som något annat än favoriter att vinna här.

En tydlig trend i bortalagets säsong så här långt är att förlusterna har kommit ideligen mot topp 6-lagen och man har tagit endast 1 poäng på 6 matcher. Den undre halvan av tabellen har man städat av ganska smärtfritt med genomgående vinster.

Spelet jag kommer att välja för matchen är på bortalaget. Jag väljer ett målspel som jag tycker att vi får bra betalt för med tanke på hemmalagets form. Atlético Madrid över 1.5 mål spelas till 1.94 hos Unibet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Atlético Madrid över 1.5 mål

Odds: 1,94

Matchstart: 20.45 – Torsdag 2/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: