Bettingklubben
Speltips

Superettan: Degerfors – Falkenberg 15/8

Falkenberg ångar på och kan gå upp på kvalplats

Efter en knackig inledning och fem matcher utan seger i inledningen av Superettan började Falkenberg ta segrar. Nu har man klättrat i tabellen och ligger för närvarande på en femteplats. Man ligger två poäng bakom tredjeplatsen som innebär kval till Allsvenskan och man har en match mindre spelad än Östers IF.

Man möter ett Degerfors IF som ligger på en sjundeplats som har blandat och gett det senaste. Man varvar segrar, kryss och förluster friskt och speciellt på bortaplan har man svårare att knipa alla tre poäng i matcherna.

Men nu spelar man hemma mot Falkenberg och där är man ofta starkare. Totalt har det blivit 5-0-3 på sin hemmaplan och senast vann man hemma mot Örgryte med 3-0. Jag förväntar mig en jämn kamp i den här matchen mot två lag som har mycket att spela för. Falkenberg kan nå kvalplats och Degerfors kan få häng på kvalplatsen om man tar alla poäng.

Svårspelad match

I den ena skålen har vi ett Falkenberg som har fyra vinster och två kryss på de sex senaste matcherna. I den andra vågskålen har vi ett Degerfors som blandar och ger men är starka på hemmaplan.

Känslan är att det kanske vänder för båda lagen i den här matchen. Alltså att Falkenberg mister sin svit och att Degerfors hittar tillbaka i det vinnande spåret. Superettan är en jämn och tight liga och om man vill kan man försöka hänvisa till en ”det är dags att dem förlorar nu”-teori på Falkenberg.

Sviten ligger i mångt och mycket i att man vunnit tre vinster på hemmaplan och sedan främst kryssat i bortamatcherna. På bortaplan är man alltså inte lika starka (bortafacit: 3-4-2) och detta blir en tuff match mot Degerfors.

Mitt spel hamnar på att hemmalaget trots allt tar hem det här: Rak etta på Degerfors ger oss 2.35 gånger pengarna hos NordicBet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Degerfors vinner – Rak etta

Odds: 2,35 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Tisdag 15/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: