Bettingklubben
Speltips

Cupfinal: Manchester United – Southampton 26/2

United sugna på en ny titel

Eftersom Chelsea håller på att springa hem Premier League är den allra mest åtråvärda titeln i England borta ur sikte för resterande lag. Manchester United som inför säsongen tog in Mourinho och storvärvade Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba m.m. är så klart sugna på att ge sina fans en ny titel.

Sen vet vi ju också att Zlatan själv är en mästare på titlar och jagar sin 34:e titel i karriären. För att gå förbi Ryan Giggs i antal titlar behöver Zlatan vinner tre till då Giggs står på 36 titlar.

Kan Zlatan leda vägen?

Zlatan är ju den största profilen och den naturliga ledaren i dagens United och han har visat med sitt målskytte hur viktig han fortfarande är. Spelet jag väljer för matchen är att Zlatan kommer att trycka in minst en boll. För detta får vi 2.18 gånger pengarna.

Cupfinalen mot Southampton drar igång 17.30 ikväll och undertecknad kommer att sitta bänkad med det blågula hjärtat och hoppas att Zlatan faktiskt får ta en titel till. Det kan vi unna honom tycker jag oavsett om man håller på Manchester United eller inte.

Vårt spel för matchen:

Spel: Zlatan Ibrahimovic gör mål

Odds: 2.18

Matchstart: 17.30 – Söndag 26/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: