Bettingklubben
Speltips

Premier League: Crystal P – Huddersfield 12/8

Hur klarar sig Frank de Boer i Premier League?

Den förra Ajax-tränaren Frank de Boer, som tog laget till en Europa League-final i maj, har bytt tränarjobbet i Holland till London och Crystal Palace. Ett Palace som sitter på mycket offensiv kvalitet och när man får till spelet har man kunnat sno trepoängare från topp 6-lagen.

För motståndet står nykomlingen Huddersfield som med ett innovativt Championship-spel tog sig hela vägen upp till miljarderna i Premier League efter kval. Det kommer att snackas mycket under säsongen om Huddersfield och coachen David Wagner.

Wagner benämns som Jürgen Klopps lärjunge och han ryktades följa med Klopp till Liverpool men tog istället tränarjobbet i Huddersfield, bra drag! Likt Klopp coacher även Wagner ett spel baserat på hög press och tidiga bollvinster. En spelstil som inte är allt för vanlig i The Championship som snarare är känt för sitt klassiska brittiska spel.

Enligt oddsen är hemmalaget klara favoriter: 1.82 / 3.65 / 4.95

Ett överspel plockas

Det är två lag som allra helst vill anfalla och Huddersfield bör fortsätta på den inslagna vägen med högt presspel vilket ger möjlighet för antingen misstag av Crystal Palace eller fina ytor om man spelar sig ur pressen.

Mitt spel hamnar på att matchen innehåller över 2.5 mål av den anledningen att Crystal Palace har väldigt fin offensiv samtidigt som att Huddersfield vill vara ett offensivt lag. Föregående säsong släppte även båda lagen in många mål och Huddersfield kom faktiskt femma i The Championship med -2 i målskillnad samtidigt som Crystal Palace släppte in 63 mål på 38 omgångar.

Inledningen av säsonger kan alltid vara svåra att tippa men en bra inledning är så klart allra bäst för Crystal Palace som väntas vinna matchen. Många tippar även Crystal Palace högre upp i tabellen i år jämfört med förra årets 14:e plats.

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 2,08 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 12/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: