Bettingklubben
Speltips

Europa League: Craiova – Milan 27/7

Ett storsatsande AC Milan

AC Milan har fått en pånyttfödelse i och med nya ägare i klubben och man har under perioder dominerat transfermarknaden totalt medan andra klubbar varit relativt lugna. Man har till exempel tagit in Leonardo Bonucci från Juventus till reapriset 400 miljoner kronor! Man lyckades även efter många om och men förlänga kontraktet och behålla Gianluigi Donnarumma i målet.

Men allt det där vet man ju om man bara följer fotbollen litegrann. Nu ska detta Milan kvala till åreta Europaspel och man ska så klart ta sig hela vägen till Europa League. I vägen står just nu Universitatea Craiova, en snabb googling visar att klubben är från rumänien, och man vet så klart väldigt lite om detta lag.

Men jag utgår från att ett AC Milan ska plocka hem det här dubbelmötet på ett ganska enkelt manér. Och det är inte minst viktigt att visa för sina fans att man nu tagit ett nytt steg med alla värvningar som man har gjort.

Med en Leonardo Bonucci i mittlåset förväntar jag mig också att man inte kommer att tillåta Craiova att göra särskilt många mål även om de spelar på sin hemmaplan inledningsvis.

Ett målspel är det som känns bäst

När det ska spelas på matchen så är det så klart åt Milans håll man tittar och för att hitta sitt spel. Jag tror att man kommer att sätta dit absolut minst två bollar och man bör inte släppa in något bakåt.

Därför kommer jag att lägga ett asianspel ”Milan -1.5” och för detta får vi 1.81 gånger pengarna hos Redbet. Ett odds som ändå känns bra då Milan behöver vinna med två bollar men det SKA man ju göra.

Att jämföra våra att om Milan skulle komma och gästa ett svenskt lag i Europa League, då skulle vi anta att Milan bör vinna matchen tämligen enkelt. Nu möter man ett Rumänskt lag, som jag utgår från är ansett vara sämre än många svenska topplag, och då ska man så klart ta hem båda mötena.

Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Asian Milan -1.5

Odds: 1,81 gånger pengarna

Matchstart: 20.00 – Torsdag 27/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: