Bettingklubben
Speltips

Champions League: Sevilla – Leicester

Sevilla imponerar stort i år

Med en frejdig anfallsfotboll har Sevilla imponerat stort i La Liga i år och är med i toppen där man utmanara Real Madrid och Barcelona. Särskilt starka har man varit på hemmaplan med facit 9-1-1 där krysset har kommit mot Villareal och förlusten med uddamålet mot Barcelona.

I alla hemmavinster utom två har man gjort fler än ett mål på sina motståndare. I snitt gör man 2.09 mål på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Man tog sig vidare från gruppen genom att komma på andra plats efter Juventus och före Lyon samt Dinamo Zagreb. Ett helt väntat resultat att inte riktigt kunna rubba på suveränerna Juventus även om man vunnit Europa League tre säsonger i rad.

Nu ska man på hemmaplan ta sig an drömlottningen Leicester FC som man så klart förväntas slå. Engelsmännen är ju en riktig kris i ligaspelet och hotas av nedflyttning året efter att man tog hem Premier League. Detta kommer så klart inte att påverka laguttagningen utan man kommer att köra fullt ut här.

Kommer Huth och Morgan att hinna med?

Leicester har ett mittbackspar som inte direkt är kända för sin snabbhet utan snarare för att stå som två fyrtorn i straffområdet och nicka undan inläggen. Jag tror att man kommer att få det svårt mot Sevilla som lär fokusera spelet i mitten av banan genom snabbt passningsspel, väggspel och djupledslöpningar.

Till skillnad från Premier League tog man sig igenom sin grupp genom att imponera resultatmässigt och hålla väldigt tätt bakåt. Förutom när man ställde in skorna mot Porto i sista omgången, när man redan var klara gruppvinnare, släppte man bara in ett mål på fyra matcher.

Men man får komma ihåg att Leicester spelade i den absolut enklaste gruppen i turneringen. Men det är klart att det ger lite självförtroende att vinna den när spelet går knackigt i ligan.

Leicester kommer att få det svårt att hålla tätt i denna matchen och man kommer sedan att behöva gå för ett bortamål för att ha chansen i returmötet. Jag väljer ett målspel för den här matchen!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1.75

Matchstart: 20.45 – Onsdag 22/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: