Bettingklubben
Speltips

Champions League: Porto – Juventus

Porto – vidare från en enkel grupp

Porto tog sig vidare från grupp G som tvåa bakom Leicester och före Köpenhamn samt Club Brügge. Man får ändå anse att detta var den enklaste gruppen i årets upplaga av Champions League. Man tog sig också vidare genom att vinna mot Leicester med 5-0 i sista matchen.

Ett Leicester som i princip ställde in skorna på gräsmattan då man redan var klara gruppvinnare. Annars hade man kanske fått se sig slagna av Köpenhamn i gruppen.

I den portugisiska ligan är det som vanligt Porto och Benfica som gör upp om titeln. Man testas främst ett par gånger per år mot topplagen i ligan annars handlar det i mångt och mycket om att inte tappa några onödiga poäng.

På hemmaplan har man 11-1-0 och på bortaplan 5-4-1 men som sagt hade man det lite tufft i CL när motståndet blev bättre. Man är så klart stora underdogs i dubbelmötet med ett Juventus som får anses att slåss om totalsegern i turneringen.

Juventus skall ta nästa steg

Juventus springer som vanligt hem Serie A även i år. Man har åkt på några förluster men det har man också råd med när man är seriens dominant. Man har alltså inte så mycket att hämta i den inhemska ligan längre utan Juventus utveckling får mätas i hur man presterar i Champions League. Nu när vi ser att en bjässe som Barcelona är på väg ut finns det alla möjligheter att plocka en topp 4-placering som minst.

Man sålde i somras Paul Pogba till Manchester United men trots detta har man lyckats vara kanske ännu bättre i år. Sen har man ju som vanligt legendaren Gianlugi Buffon i kassen som trots sina 39 år får anses vara en av världens bästa målvakter.

Juventus tog sig vidare till slutspelet genom att vinna grupp H före den spanska ligaskrällen Sevilla som i år är uppe och hotar Real Madrid om titeln. Man släppte endast in två mål bakåt och gjorde elva mål framåt på sina fem gruppspelsmatcher.

Det brukar inte vara enkelt att åka till de portugisiska lagen vilket vi såg i matchen mellan Benfica och Dortmund som portugiserna vann med 1-0. Tilläggas bör dock att Dortmund dominerade matchbilden och brände väldigt många jättelägen.

Vi får ett riktigt fint odds på Juventus ikväll och jag kan inte låta bli att spela på det. Jag tror och hoppas att italienarna tar kommandot direkt i den här matchserien.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 2.30

Matchstart: 20.45 – Onsdag 22/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: