Bettingklubben
Speltips

Champions League: Monaco – Man City 15/3

Vi bjöds på en otrolig match senast

När Man City tog emot Monaco i den första omgången bjöds vi på en riktigt underhållande match. Matchen slutade till slut 5-3 till engelsmännen efter att den svängt fram och tillbaka under 90  plus tilläggstid.

Spelet vi hade i det första mötet var att båda lagen skulle göra mål till 1.75 gånger pengarna.. den satt ganska så kassskåpssäkert 🙂

Men nu är det ett returmöte i Monaco och hemmalaget behöver vinna med två bollar förutsatt att City inte gör tre bortamål. Och utifrån vad vi såg i första mötet kan man aldrig vara säker det här kan mycket väl bli en ny hela-havet-stormar-match.

Svårt att hitta ett bra spelvärde

I den här matchen får vi inget jättebra värde i eventuella målspel. Även om vi kan räkna med en målrik tillställning får vi endast runt 2 gånger pengarna för över 3.5 mål. Att båda lagen ska göra mål är heller inget att spela på då vi endast får 1.37 gånger pengarna.

Jag kommer istället att spela på resultat och tro att hemmalaget kommer att vara starka. Man inledde den förra matchen i ett ruskigt tempo och på hemmaplan tror jag att man kommer vara ännu starkare. För hemmavinsten får vi 2.62 gånger pengarna men jag kommer välja att gardera upp med pengarna tillbaka vid krysset. För det får vi 1.93 gånger pengarna hos Unibet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Monaco – pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1,93

Matchstart: 20.45 – Onsdag 15/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: