Bettingklubben
Speltips

Champions League: Leverkusen – Atlético Madrid

Bra form på Leverkusen

Leverkusen kommer till tisdagens möte med Atlético Madrid med två raka trepoängare. Man har gjort det genom 3-0 hemma mot Frankfurt och 3-1 på bortaplan mot Augsburg. Javier Hernandez har tryckt in hela fyra bollar i dessa segrar.

Leverkusen ligger i mitten av Bundesliga och har blandat och gett under säsongen. Man är ungefär lika starka hemma som man är borta. På hemmaplan har man gjort mål i alla matcher utom två och man har faktiskt bara gått mållösa totalt tre gånger på 21 matcher denna säsongen.

Leverkusen har spelat över 2.5 mål i 71% utav sina matcher i Bundesliga och i exakt var tredje match (33%) spelar man över 3.5 mål. Det verkar som att det kan hända grejer på BayArena.

Atlético har repat sig

Det är nästan så att man har vant sig att det nu mera finns tre lag som slåss om titeln i La Liga varje år. Men i år har Atlético Madrid hamnat lite på efterkälken och kommer inte att vinna ligan i år heller. Det är snarare Sevilla som främst jagar Real Madrid i toppen.

Man tappade sina poäng genom en jobbig period från sena oktober till mitten av december. Under perioden spelade man sju matcher där man förlorade fyra matcher, kryssade en match och vann två matcher. Vid alla förluster samt krysset gick man mållösa.

Men efter den jobbiga perioden har man nu repat sig och har inte förlorat i ligan sedan 12 december. Man har även varit inblandad i några ganska så målrika matcher, något som inte heller brukar vara så vanligt. Man har exempelvis vunnit med 3-2 hemma mot Celta Vigo och 1-4 borta mot Sporting Gijon. I senaste matchen mot Gijon gjorde Kevin Gameiro hattrick ett på fem minuter.

Atlético som har varit experter på att hålla nollan tidigare säsonger har alltså börjat att släppa in lite fler mål än vanligt. Utifrån det vi vet om målglada Leverkusen och ett Atlético i bra form lägger vi följande spel.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål: Ja

Odds: 2.00

Matchstart: 20.45 – Tisdag 21/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

 

Att få chansen att dubbla sina pengar här känns väldigt spelvärt och det är här jag lägger mina pengar för denna matchen. Lycka till om du väljer att ta rygg på spelet!

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: