Bettingklubben
Speltips

Champions League: Atlético – Leverkusen 15/3

Atlético vill bara städa av det här

Det första mötet mellan Atlético och Leverkusen slutade med en 2-4 seger för spanjorerna och en tvåmålsledning samt fyra bortamål ska man så klart aldrig tappa. I det första mötet så hade vi spel på att båda lagen gör mål vilket infriades med råge i det målrika mötet. Vi visste då att Leverkusen ofta kan ställa till med målrika matcher på hemmaplan.

Om förutsättningarna var öppna inför första mötet så känns det ganska stängt och färdigt. Leverkusen behöver vinna med tre mål för att gå vidare (om man inte matchar Atléticos 4 bortamål) och då tror jag inte att man hoppas på särskilt mycket. Trillar det inte in en boll väldigt snabbt kommer man att slå av på takten och nästan vilja spela av matchen och undvika eventuella skador.

Samma gäller ju för Atlético som bara behöver hålla nere siffrorna och spela av matchen för att gå vidare. Och som vi vet är det otroligt svårt att göra mål på Atlético när man väl bestämmer sig för att stänga ner en match på sin hemmaplan. Men jag tror ändå att man vill vinna matchen för sin hemmaplan och ett 1-0 eller 2-0 känns när till hands.

Väljer mellan två spelmöjligheter

Undertecknad är inget jättefan av att lägga flera bets på samma match utan gillar att hålla mig till ett och samma. Men här tycker jag att vi har två fina alternativ och jag tycker att båda funkar bra.

Som tidigare nämnt tror jag att det blir målsnålt och för under 2.5 mål får vi 2.10 gånger pengarna hos Unibet. Väldigt bra pengar som så klart är baserat mycket på att det blev 6 mål i det första mötet. Men nu när förutsättningarna är helt annorlunda tror jag också på en helt annat typ av matchbild. Det blir ju sällan lika svängigt i ett andra möte om det ena laget kan ligga och bevaka en trygg ledning.

Om Atlético bestämmer sig för att stänga ner första halvlek och bara bevaka sin tvåmålsledning från första mötet, vilka jag tror att de kommer att göra, så finns det också ett fint spelvärde i krysset i halvtid. Tanken är då att det står 0-0 i halvtid och för detta får vi 2.25 gånger pengarna hos Unibet.

Nu har jag presenterat två spelmöjligheter man jag kommer att hålla mig till ett spel och det blir det förstnämnda att matchen innehåller under 2.5 mål.

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 2,10

Matchstart: 20.45 – Onsdag 15/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: