Bettingklubben
Speltips

Premier League: Chelsea – Arsenal 17/9

Chelsea i bra form

Efter chockförlusten i preimären mot Burnley har Chelsea rest sig och gått rent i ligan med 9 poäng på tre matcher. Man skuggar strax bakom Manchesterklubbarna som har 10 poäng vardera. Chelsea spelade även Champions League i veckan där man inte behövde anstränga sig nämnvärt. Man slog Qarabag med hela 6-0 på hemmaplan och kunde både lufta rotationsspelare samt sprida ut målskyttet på många spelare.

I Arsenal är det alltid kaos och missnöje de senaste åren. Efter storförlusten mot Liverpool och Stoke snurrade missnöjeskarusellen igång återigen. Och spelet har stundtals sett fruktansvärt ut så kritik förtjänar man. Men man studsade tillbaka senast i ligan när man slog ett mycket svagt Bournemouth med 3-0 och i veckan mötte man FC Köln och vann till slut matchen med 3-1 trots rotation på många positioner.

Jag ser Chelsea som stora favoriter i den här matchen när ett kaosigt Arsenal kommer på besök. Man har dessutom riktigt bra historik mot Arsenal och man brukar kunna lösa sina tre poäng i de här matcherna. Arsene Wenger är också känd för att inte riktigt kunna få laget att prestera på topp i matcher mot topp 6-lag.

Jag väljer mellan två spel

Som rubriken lyder så hittar jag egentligen bara två spel som jag vill lägga här och frågan är vilket det blir. Det första spelet är den raka ettan att Chelsea tar hem den här matchen – för det får vi 1,80 gånger pengarna. Det andra spelet är att Alvaro Morata blir målskytt i matchen – för det får vi 1.95 gånger pengarna.

Även om jag tror på Chelsea i den här matchen så tycker jag ändå att 1.80 är lite för lågt för att jag ska vilja lägga den raka ettan. Det är trotsallt ett toppmotstånd som kommer på besök och Arsenal har kvalitet i laget som ibland blixtrar till.

Jag kommer därför att tro på att Alvaro Morata gör mål här för antingen skulle Chelsea kunna vinna den här matchen enkelt och göra 3-4 mål och då tror jag att Morata kommer att peta in minst ett. Om det mot förmodan skulle bli så att Arsenal streta emot här så litar jag på Moratas målskytte även om det bara blir 1-2 mål för laget. Han har inlett säsongen starkt och vinner Chelsea så gör han mål och vinner man inte finns chansen ändå att han trycker dit en kasse. Därför föredrar jag 1.95 gånger pengarna här!

Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Målskytt: Alvaro Morata

Odds: 1,95 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 14.30 – Söndag 17/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: