Bettingklubben
Speltips

Champions League: Man City – Monaco

City på fötterna igen.. eller?

Efter en brutal 4-0 förlust mot Everton och en tappat 2-0 ledning till 2-2 mot Tottenham har Manchester City nu tre raka vinster i Premier League. Guardiola har fått backa på sitt målvaktsförtroende och nu bänkat Claudio Bravo. Och nu verkar det som att man har börjat vinna igen. Konstigt va?

Man tog sig vidare i Champions League som grupptvåa bakom Barcelona. Även om man åkte på en 4-0 smocka på Camp Nou kunde man vinna på hemmaplan med 3-1 mot katalanerna. Totalt tog man 9 poäng genom två vinster och tre kryss i gruppspelet.

Manchester City besitter ju en enorm potential och det mesta brukar handla om huruvida de kan komma upp i nivå eller inte. Många gånger när man inte lyckas prestera så saknar man också nyckelspelaren Kevin DeBruyne. Men om han har en bra dag på jobbet blir man otroligt farliga framåt.

Monacos galna säsong

När den ryska ägaren i Monaco förlorade halva sin förmögenhet i en skilsmässa så trodde man att laget skulle halka tillbaka och inte längre kunna utmana PSG. Men den här säsongen har varit riktigt galen då man har tryckt in 76 mål på 26 matcher, 76 mål! Man kan jämföra detta med PSG som ”endast” gjort 50 mål. Man har också varit täta bakåt och bara släppt in 24 mål. Man har endast gått mållösa en gång i år borta mot Nice.

I gruppspelet gick man vidare som gruppetta i den på förhand jämna grupp E med Tottenham, Leverkusen och CSKA Moskva. Man gjorde det genom tre segrar, två kryss och en förlust. Man gjorde mål i alla matcher utom den sista borta mot Leverkusen när gruppsegern redan var klar.

Två målglada lag gör upp om en plats bland de 8 främst i världens finaste klubblagsturnering. Jag tror inte att de här lagen kan hålla sig utan det kommer att trilla in några bollar. För om Monaco kan få in 1-2 bollar på City har man ett riktigt fint utgångsläge för returen.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål: Ja

Odds: 1.75

Matchstart: 20.45 – Tisdag 21/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: