Bettingklubben
Speltips

Europa League: Celta Vigo – Man United 4/5

Vad hände med vårt svenskmöte?

Det som skulle bli ett hett och laddat svenskmöte mellan The Legend, The King, som han kallar sig (jag har inga motargument) och han som utmålades som Zlatans arvtagare, John Guidetti, den unga grabben som kom fram med en vasst munläder och en stor tro på sig själv. Istället tvingas vi nu oroligt följa Zlatans knäoperationer och se när Guidetti som enda svensk kliver in i Europa Leagues semifinalspel.

Men nog är det en dröm även för John Guidetti att få ta sig hela vägen till Friends Arena, där finalen går av stapeln, och spela inför sin hemmapublik. Men innan det måste hans Celta Vigo få anse sig vara underdogs mot ett Manchester United med José Mourinho i spetsen som har valt att prioritera Europa League före ligaspelet för att nå Champions League-spel nästa säsong.

Ett Manchester United som kommer in i mötet med 25 raka Premier League-matcher utan förlust men med en hel del kryss man istället hade hoppats vinna. Kvartsfinalspelet trodde många skulle bli en lätt match för britterna när man ställdes mot Anderlecht. Men båda matcherna slutade 1-1 och Marcus Rashford fick avgöra i förlängningen.

Celta Vigo tog sig vidare genom att för slå Genk på hemmaplan med 3-2 där Guidetti gjorde det tredje och vad som skulle visa sig vara det avgörande målet för att man gick vidare till slut. Returen slutade 1-1 och Celta Vigo togs sig till denna semifinal.

Ja, men varför inte ett till kryss?

Detta möte kommer att bli stentufft mellan ett offensivt Celta Vigo som startar med sina tre anfallare i varje match. Lita på att José Mourinho kommer att vilja stänga ner de offensiva möjligheterna och ta med sig ett bra resultat inför returen.

Även om United har svajat en del i Europaspelet så vet vi ju vilken kvalitet som finns där om man får till det samt hur svårslagna man är. Om man är första ut att göra mål i den här matchen kan vi lita på att United kommer att stänga igen butiken, parkera den röda bussen, <insert annan liknelse till att spela väldigt defensivt>.

Jag kommer att basera mitt spel på att matchen blir tight och att Manchester United inte kommer att avgöra det här förrän i det andra mötet på Old Trafford. 1-1 är ett kanonresultat för Mourinhos mannar och jag kommer att lägga ett liknande spel. Krysset måste ju helt enkelt bara med och för detta får vi 3,20 gånger insatsen hos NordicBet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – X

Odds: 3,20 gånger pengarna

Matchstart: 21.05 – Torsdag 4/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: