Bettingklubben
Speltips

Europa League: Celta Vigo – Shakhtar Donetsk 16/2


Precis som för Champions League så drar slutspelet i Europa League igång nu. En av matcherna vi spelar är Celta Vigo mot Shakhtar Donetsk. Ett Shaktar som vann sin grupp med full pott mot Celta Vigo som kom tvåa på 9 poäng.

Två målglada lag som gör upp

Shakthar Donetsk ångade på ordentligt i gruppspelet och tog full pott 18 poäng på 6 matcher. I gruppen hade man Konyaspor, Braga och Gent vilket är en grupp man så klart ska vinna. Men som man vann den..

Man gjorde hela 21 mål och släppte in 5 mål på sina sex gruppspelsmatcher. Matchernas resultat enligt följande: 1-0, 2-0, 5-0, 3-5, 4-0, 2-4. Frågan är nu hur mycket man kommer att blixtra i slutspelet. Det blir nog i alla fall väldigt jobbigt att nolla ett Shakhtar som mycket möjligt kan vara med om slutsegern i turneringen fram i vår.

Celta Vigo gör alltid mål

De möter ett Celta Vigo med svenska John Guidetti som inte alltid spelar så mycket i ligan men i Europa League har han fått sina minuter. Vi vet sedan tidigare att Celta är ett anfallsinriktat lag och man mönstrar oftast en 3-4-3 uppställning. Man sålde visserligen sin skyttekung Nolito till Man City i somras då har Iago Aspas tagit över taktpinnen istället.

I gruppen tog man 9 poäng genom två vinster mot Panathinaikos 2-0 i båda mötena. Man kryssade båda mötena 1-1 med Standard Liege och kryssade samt förlorade mot Ajax med 2-2 på hemmaplan och 3-2 förlust på bortaplan. Man gjorde mål i varje match och totalt blev det 10 mål framåt och släppte in 7 mål bakåt.

En målrik tillställning är vad jag räknar med och vi har ju sett i gruppspelet vilken kapacitet båda lagen har framåt. Shakthar visade heller inga tecken på att vara nöjda när man gjort några bollar utan man fortsatte jaga både 4 och 5-0 i vissa matcher.

Vi får förvånande bra odds på målspelen i denna match och det är ett sådant vi hugger..

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1.94

Matchstart: 19.00 – Tisdag 16/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: