Bettingklubben
Speltips

The Championship: Cardiff – Newcastle 28/4

Newcastle studsar tillbaka direkt

Efter endast ett år i The Championship så studsar Newcastle tillbaka till Premier League. Ett inte helt oväntat resultat med tanke på hur man har satsat samt att man behöll tränaren Rafa Benitez med uppdraget att gå upp direkt.

I sina bästa stunder har man varit på en annan nivå än de resterande lagen i ligan och man ledde länge serien komfortabelt. Men man har inte riktigt orkat att hålla uppe kvaliteten hela säsongen och nu ser det ut som att man kommer tvåa bakom Brighton. Men vad gör det när man går rakt upp i Premier League utan kval trots allt.

Under onsdagen kom nyheterna om att brittisk polis har slagit till mot bland annat Newcastle för misstänkt skattefusk. Klubbens VD Lee Charnley har blivit gripen och det som ryktas vara orsaken till tillslaget är en övergång värd £5,000,000 av en fransk ”spelare” som inte hade några stora fotbollskunskaper. Kommer kaoset att påverka laget i de resterande matcherna?

Cardiff – starka på sin hemmaplan

Cardiff City har stått för en helt okej säsong och man slutar i ingenmansland i mitten av tabellen, för tillfället på en 13:e plats med 59 inspelade poäng. På sina sex senaste hemmamatcher har man fyra vinster och två kryss.

Man är med andra ord svårslagna i Wales och sett till att man nu möter ett Newcastle som redan är klart för Premier League lär man möta ett avslappnat lag som jag antar kommer att ge spelare som inte fått chansen under säsongen mycket speltid.

Att klubben nu också omges av ett kaos med en VD som har blivit gripen läggs ju inte heller på pluskontot. Jag tror att Cardiff har stor chans att ta med sig alla tre poäng från det här mötet.

Är hemmalaget rent av favoriter i den här matchen?

Inte om man frågar spelbolagen men sett till förutsättningarna på förhand och att Cardiff är svårslagna på hemmaplan så tycker jag att oddset 3,45 gånger pengarna på hemmavinsten är bra betalt.

Vi vet ju också att hemmaplanen är en stor fördel i The Championship och en 1:a på stryktipsraden i Championship-matcherna är aldrig fel. Detta spelet lägger vi hos Betsson och om du väljer att ta rygg så önskar jag oss båda lycka till!

Vårt spel för matchen:

Spel: Cardiff – Rak etta

Odds: 3,45 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Fredag 28/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: