Bettingklubben
Speltips

Formstarkt möte mellan Cardiff och Fulham 25/2

Två målglada lag skall göra upp

Fulham gästar under lördagen Cardiff City för att göra upp om tre poäng i The Championship. Det är två formstarka och målglada lag som skall mötas.

Cardiff City kommer med tre raka vinster i bagaget och bland annat en imponerande vinst på bortaplan mot hemmastarka Leeds. Man har också gjort riktigt många mål då mötena slutat i vinster med 2-0, 4-3 samt 5-0.

Man tar emot ett Fulham som precis som Cardiff kommer med tre raka segrar i ryggen. Man har dock inte mött lika tufft motstånd utan istället besegrat Wigan, Nottingham Forest och Bristol City. Precis som Cardiff har det varit målrika matcher som slutat i 3-2, 3-2 och 2-0 segrar.

Ska hemmaplansfördelen avgöra?

Sedan årsskiftet har det gått riktigt bra för Cardiff som höjt sig rejält. Man har nu också tecknat ett nytt avtal med tränaren Neil Warnock över nästa säsong. På hemmaplan har man spelat fem matcher som har resulterat i 4 vinster och 1 förlust. Man har hållit nollan i alla sina vinster och förlusten var med 0-1 mot ett formstarkt Norwich.

Om vi jämför Fulham under samma period så har man på fem bortamatcher vunnit två, kryssat en och förlorat två. Lite förvånande förlorade man med 1-0 mot Birmingham som har haft katastrofal form det senaste.

Trots att Fulham tre raka vinster skulle jag inte vilja slå på en allt för stor trumma över de vinsterna. Man har trots allt slagit lag som ligger 18 eller sämre i tabellen. Man har dessutom behövt göra tre mål på dem för att kunna vinna med uddamålet i två av matcherna.

Fulham får det svårt

Jag tror att Fulham kommer få det tufft borta i Wales mot ett starkt Cardiff i medvind. Fulham har som sagt svårt att hålla tätt bakåt och med tanke på vilken målform Cardiff har visat upp det senaste tror jag att det kan trilla in minst ett par bollar.

Vi får också ett riktigt fint odds på hemmasegern till 2.67 hos Unibet. Vi spelar den raka ettan! Ett alternativt spel skulle vara ”över 2.5 mål” om du hellre känner för det.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2.76

Matchstart: 16.00 – Lördag 25/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: