Bettingklubben
Speltips

Burton – Wolves 4/2

En nykomling på fall

Burton inledde säsongen på ett imponerande sätt men som ofta sker faller nykomlingarna över tid. Under december och januari vann man 3 matcher och förlorade 8 matcher. Tilläggas bör att två av vinsterna var mot slagpåsen Rotherham som varit avhängda sedan länge – utan dessa vinster hade Burton varit på nedflyttningsplats.

Burton har förlorat de fem senaste hemmamatcherna i rad och man har endast gjort 1 mål samtidigt som man har släppt in 8 mål.

Wolves – ett bättre lag

Wolves är sedan länge ett etablerat Championship-lag och efter en fruktansvärd period under oktober och november har man repat sig. Man lyckades också med bedriften att slå ut Liverpool ur FA-cupen något som blåser en frisk medvind i klubben. Wolves är också ett bättre lag än Burton förutsatt att man kommer upp i normal nivå. Blir det en bortavinst för vargarna?

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 2.30

Betstorlek: 6/10

Spela hos Bethard Spela hos Betser Spela hos Expekt Spela hos Betway
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: