Bettingklubben
Speltips

The Championship: Burton – Sheffield United 17/11

Sheffield United är på riktigt

Inför den här säsongen kvalificerade sig Sheffield United återigen för The Championship. Men trots att det klassiska laget i år är nykomlingar har man ångat på något fruktansvärt. På 16 matcher har man samlat ihop 33 poäng och ligger tvåa i ligan. Vi vet sedan tidigare att det kan vända snabbt i The Championship men Sheffield United har varit så pass övertygande den här säsongen att vi nu måste räkna med dem resten av säsongen.

Man gästar i den här matchen Burton som under ett par säsonger har tuffat på i de nedre regionerna av The Championship. Man ligger just nu på 21:a plats med 13 inspelade poäng, endast 3 poäng fler än bottenplacerade Sunderland.

Jag tror att Burton kommer att få svårt att göra mål i den här matchen då man möter ett väldigt bra försvar den här säsongen hos Sheffield-laget. Samtidigt som man allt som oftast gör 2-3 mål själv så har man kunnat bärga 11 segrar på 16 matcher.

Sheffield är favoriter

Bortalaget går så klart in i den här matchen som favoriter och Burton som inte har varit lika stabila på hemmaplan som man varit tidigare säsonger kommer att få kämpa för att knipa poäng i den här matchen.

Oddsen i matchen ser ut enligt följande: 3.95 / 3.45 / 1.98. Nästan två gånger pengarna på att bortalaget som så här långt spelat fantastiskt bra, det är taget! Spelet läggs hos NordicBet och matchen spelas fredag 20.45.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Sheffield United vinner

Odds: 1,98 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Fredag 17/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: