Bettingklubben
Speltips

Burton – Norwich 18/2


Premier League har fortsatt paus i helgen men det är fullt med matcher i The Championship. Burton skall ta emot Norwich som kommer med en riktigt bra form.

Burton kämpar för överlevnad

Burton började säsongen relativt bra för att vara nykomling men under säsongens lopp har man halkat nedåt i tabellen. Nu är snart Wigan och gänget i kapp och det skiljer endast två poäng till nedflyttning. Man tar visserligen poäng lite då och då främst på hemmaplan men man har haft väldigt svårt mot toppklubbarna denna säsongen då en 3-1 seger är enda segern mot ett lag på plats 10 eller bättre i ligan.

Norwich har vind i seglen

Efter en riktigt tung period i mitten av oktober och året ut har man under 2017 fem vinster, två kryss och en förlust. Men har haft många matcher på hemmaplan i år och skall nu åka och gästa Burton. Man är inte riktigt lika vassa på bortaplan (som de flesta lagen i Championship) men jag tycker allt att man ska klara av Burton.

Norwich är så klart supermotiverade nu när man har häng på topp 6-lagen och vill man få chansen att kvala till Premier League bör man så klart ta Burton även på bortaplan.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 1.95

Matchstart: 16.00 – Lördag 18/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: