Bettingklubben
Speltips

The Championship: Burton – Leeds 22/4


The Championship går in i sitt slutskede och tre otroligt spännande omgångar skall avgöra vilka lag som får spela playoff, få hemmafördelen samt vilka som klarar sig kvar i bottenstriden. Brighton är redan klara för direktuppflyttning och Newcastle har, trots dålig form, sex poäng till godo ner till tredjeplatsen med tre omgångar kvar.

Leeds har halkat utanför kvalplatserna

Leeds har stått för en bra säsong hänförda av Pontus Janssons publikfriande spel i mittlåset. Man låg länge på en kvalplats och jagade direktuppflyttning men efter en sämre period är man nu på sjunde plats med samma poäng som Fulham på sjätte plats och två poäng upp till Sheffield Wednesday på femteplatsen.

Med tre omgångar kvar gästar man lilla Burton som lite överraskande ligger ovanför strecket. Man har fyra poängs marginal ner till Blackburn under strecket och det räcker antagligen med bara några få poäng de sista omgångarna för att man ska få spela i The Championship även nästa säsong.

Men nu möter man ett revanschsuget Leeds som antagligen behöver gå nästan rent för att nå kvalplatserna. Man bör i alla fall inte förlora någon match om man vill kunna ha det i egna händer framöver.

Bra pengar på Leeds

Idag får vi enligt mig bra pengar på en bortaseger för Leeds till 2,40 gånger pengarna. Leeds är ju verkligen det bättre laget den här säsongen och i en så pass motiverande/desperat position man är i nu måste man gå all out för vinsten. Sen hjälper det ju att man har skytteligaledaren Chris Woods längst fram i plan som lär vara sugen att trycka dit någon boll.

Motivationen finns visserligen också hos Burton men jag tror som sagt att ett normalpresterande Leeds är ett nummer för stora för hemmalaget och nu är Leeds i den situationen att man behöver topprestera hela vägen över mål för att ha chansen på Premier League.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 2,40 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 22/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: