Bettingklubben
Speltips

Kamp om överlevnad Burton – Blackburn 24/2

Burton kämpar för överlevnad

Det är svårt att kalla Burtons säsong misslyckad trots att man ligger på en 20:e plats. Man har trots allt 5 poäng ned till Wigan som ligger på nedflyttningsplats. Man möter idag dock ett Blackburn med två matcher mindre spelade och man är 6 poäng bakom Burton. Det är med andra ord en EXTREMT viktig match för båda lagen. Blackburn måste vinna och Burton får inte förlora.

Jag skulle vilja jämföra Burton med Burnley i Premier League. Även om skillnaden inte är lika extrem så tar även Burton flest poäng hemma (7-2-7) och har större problem borta (2-6-9). Förra mötet med Blackburn slutat 2-2 på bortaplan.

Ska Blackburn trillar ur The Championship?

Klassiska Blackburn med en riktigt fin historia i England är på väg att trilla ur The Championship om man inte skärper sig i avslutningen av säsongen. Man ligger för tillfället på 23:e plats och näst sist i ligan men man har som sagt två matcher mindre spelade och har nu verkligen chansen att ta ett stort kliv mot att klara sig kvar.

Man är trots sin position i ligan faktiskt ganska duktiga framåt.. till en gräns. Och den gränsen brukar ligga vid ett mål. För man gör mål i de allra flesta av sina matcher men det blir allt som oftast just ett mål. Samtidigt som man släpper in väldigt mycket bakåt och på den vägen tappar man så klart väldigt många poäng.

Jag satsar på ett målspel

Det är alltid svårt att veta var man har bottenlagen men jag tror att Burton kommer att visa sig hemmastarka under fredagen. Jag tror också att Blackburn fortsätter att göra sitt enda mål varje match eftersom Burton inte alltid lyckas hålla tätt bakåt.

Vi får 1.94 av Unibet på att båda lagen gör mål och det är där jag väljer att lägga mina pengar för matchen. Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål: Ja

Odds: 1.94

Matchstart: 20.45 – Fredag 24/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: