Bettingklubben
Speltips

Championship: Burton – Birmingham 18/8

Burton klarade sig med nöd och näppe

Under förra säsongen av The Championship var lilla Burton nykomlingen som inledde starkare än många trodde och höll en stabil plats i mitten av tabellen.

Men under den senare delen av säsongen så tappade man formen lite och fallet påbörjades. I slutändan klarade man sig till slut men man blev rejält inblandade i bottenstriden.

Nu har man inlett säsongen med tre raka torsk mot Cardiff, Hull och Middlesbrough. En tuff inledning av serien som kan ge självförtroendet en törn. Man har endast gjort ett mål framåt och släppt in hela sju mål bakåt.

Man möter ett Birmingham som precis som förra säsongen blandat och gett. En vinst, ett kryss och en förlust har man skrapat ihop och man har gjort två mål i sin seger mot Bristol City medan mot Ipswich och Bolton gick man mållösa.

Två lag som har svårt att göra mål

Inget av lagen har stått för bländande effektivitet så här långt den här säsongen utan endast gjort mål i en match vardera. Gissningsvis så blir det så även i den här matchen.

Därför känns det motiverat att på den här matchen spela ”under 2.5 mål” och för det får vi 1.63 gånger pengarna. Ett lägre odds än vi brukar spela på men för den här matchen kändes detta spel mest rimligt och då kan även ett lägre odds vara spelvärt.

Spelet lägger vi hos NordicBet som i skrivande stund erbjuder lite högre odds än många andra för just det här spelet. Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 1,63 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Fredag 18/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: