Bettingklubben
Speltips

Premier League: Burnley – West Brom 6/5

Bortastarka Burnley återvänder hem

Skämt åsido! Men Burnley’s bortaspel så lyckades man ju faktiskt ta säsongens första bortaseger i sin senaste match. Nu känns det som att Burnley kan lyckas med vad som helst!

Nu är det West Bromwich som gästar Turf Moor och man kommer med en skrämmande dålig form. Efter att ha imponerat hela säsongen så var det som att man bara struntade i allt efter att man uppnått 40 poäng.

Nu har man hela 5 matcher i rad utan att göra mål! Och räknar vi ännu längre bakåt har man endast gjort mål i en utav sina åtta senaste matcher (efter att man nått 40 poäng).

Nu ska man försöka besegra (eller struntar man i det idag igen?) otroligt hemmastarka Burnley som klarar sig kvar i årets Premier League tack vare spelet på Turf Moor.

En positivt känsla vs totalt mörker

I den här matchen så är det på något sätt ett Burnley med en positiv känsla mot ett West Bromwich som är ett totalt mörker. Det blir nog ingen målkavalkad i den här matchen även om jag tror att hemmalaget kommer att stå som segrare.

Burnley är trygga på sin tighta spelplan och självförtroendet efter en bortaseger kommer att vara i topp. Mitt spel kommer därför att läggas i Burnleys favör. För hemmavinsten får vi 2,38 gånger pengarna.

Jag lägger som så ofta mitt spel hos NordicBet (men samma odds finns hos Betsson) och tar du rygg så hoppas jag att det klirrar till båda våras konton här!

Vårt spel för matchen:

Spel: Burnley – Rak etta

Odds: 2,38 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 6/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: