Bettingklubben
Speltips

Burnley – Southamp. 14/1


Speltips på Burnley mot Southampton

På hemmaplan urstarka Burnley tar emot Southampton vars form varit sådär det senaste. Ett jobbigt kryss i FA-cupen mot Norwich innebär att man den 18/1 skall spela en returmatch om avancemang. Detta lär dock inte innebära att man vilar spelare. Viktiga Virgil van Dijk är tillbaka i Southampton men lagkaptenen José Fonte har lämnat in en officiell transferbegäran något som har bekräftats av klubbledningen. Innebär detta att Fonte kommer att bli bänkad fram till en eventuell flytt? Ja, relationerna internt lär inte vara på topp i alla fall.

Imponerande på hemmaplan

Över till Burnley: vilken sensationsstart laget har stått för.. på hemmaplan. Man är ligans femte bästa lag på hemmaplan med 7-1-3 och ligger med det före lag som Manchester United och Manchester City. Prestationerna på bortaplan är dock den raka motsatsen med endast en poäng på hela säsongen. Men nu är det hemmaplan som gäller och vi får verkligen räkna med att Burnley ger Southampton något att bita i.

Båda lagen brukar kunna stå för en målglad fotboll och målskyttet har fungerat väldigt bra för Burnley på hemmaplan. Vår rek kommer därför att vara ett över-/underspel på mål.

Vår rek för matchen:

Spel: över 2.5 mål

Odds: 2.15 (i skrivande stund)

Betstorlek: 5/10

Spela hos Bethard

 

Har du en annan rek för matchen? Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan och diskutera!

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: