Bettingklubben
Speltips

Premier League: Burnley – Crystal P 10/9

Katastrofstart av Crystal Palace

Crystal Palace har inlett säsongen på ett inte så imponerande sätt. Man har gjort noll mål och förlorat tre raka matcher. Nya tränaren Frank de Boer har bara fått tre matcher på sig och det pratas redan om att han kan få kicken om det inte vänder snart.

Det svåra för de Boer har varit att han vill spela ett possessionorienterat spel men truppen har de senaste åren byggts upp av defensiva tränare. Det är svårt att trolla med knäna för de Boer.

Burnley å andra sidan inledde säsongen imponerande när man bortaslog Chelsea efter att ha chockat den regerande mästaren med 0-3 i första halvlek. Efter det har man förlorat mot West Brom på hemmaplan och kryssat mot Tottenham på bortaplan.

Totalt upp och ned från förra säsongen för Burnley alltså. Men vi vet att laget är starka på sin hemmaplan och de kommer att ta sina poäng där även i år. På en liten spelplan kan man krympa ytorna för lag som vill spela runt bollen och hålla defensiven tight.

Hemmalaget är favoriter

Burley är oddsfavoriter att vinna den här matchen och så som det har sett ut i Crystal Palace att man knappt skapat en enda målchans så tror jag att hemmalaget bör ta den här matchen.

Därför lägger jag mitt spel på att denna matchen slutar men en rak etta och för det får jag 2.36 gånger pengarna hos NordicBet. Men det blir antagligen en målsnål match men jag tror att Burnley går segrande ur det.

Lycka till om du tar rygg! Väljer du att spela på något annat? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan!

Vårt spel för matchen:

Spel: Burnley vinner – Rak etta

Odds: 2,36 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 14.30 – Söndag 10/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: