Bettingklubben
Speltips

Burnley – Chelsea 12/2

Burnley fortfarande underskattade

Burnley har imponerat stort den här säsongen.. på hemmaplan. Man har slagit det mesta och är ligans fjärde bästa hemmalag före lag som Liverpool, City och United. Man möter idag ett Chelsea som seglar säkert mot ligavinsten och det kan vara så att man redan har avgjort den med tanke på hur de andra topplagen spelar.

Det finns ett bra värde på Burnley idag även om uppgiften så klart kan bli för övermäktig för det lilla laget från mellersta/norra England. Vi får 8.65 på hemmavinster och 4.65 på ett kryss. Nästan fem gånger pengarna för ett så starkt hemmalag är riktigt bra betalt. Och är det inte dags för Chelsea att tappa lite poäng? Om inte för att hålla ligan vid liv ett tag till!

Har Chelsea avgjort ligan?

Chelsea har imponerat stort under säsongen och man har en fördel före sin konkurrenter att slippa spela någon form av europaspel. Antonio Conte har också fått ihop sitt lag på ett mästerligt sätt och tre-/fembackslinjen man bytte till har verkligen gjort underverk.

Dels för att det är så svårt att anfalla mot men också för att man i anfall går över till en trebackslinje och båda backar och yttrar pressar mot mål. Detta skapar en konstant anstormning som är otroligt svår att markera och kontrollera.

Allt talar för att Chelsea ska fortsätta att städa av de sämre klubbarna i ligan men jag tror allt att Burnley inte kommer att göra det så enkelt som man kanske kan tro. Det kommer att bli en tight kamp med ett spelförande bortalag och ett hemmalag som tar ett kryss alla dagar i veckan.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – X

Odds: 4.65

Betstorlek: 5/10

Riktigt högt odds på spelet för denna matchen men ibland måste man bara tro på det! En underdog är alltid en favorit i min bok.


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: