Bettingklubben
Speltips

VM-kval: Bulgarien – Sverige 31/8

Allt i egna händer

Som fotbollsintresserad har du så klart inte missat att Sverige leder kvalgruppen till VM 2018 före stornationer som Frankrike och Holland.

Efter att Ola Toivonen avgjort matchen mot Frankrike med matchens sista spark (från halva planen) leder Sverige gruppen på 13 poäng efter 6 spelade matcher. Frankrike har även de 13 poäng men sämre målskillnad.

Holland återfinns på tredjeplatsen med 10 poäng och möter Frankrike i nästa match samtidigt som Sverige möter Bulgarien. Det betyder att om Frankrike vinner sin match och Sverige likaså har vi 6 poäng samt minst 3 i målskillnad ner till Holland med två matcher kvar.

Då räcker det alltså med en poäng för Sverige mot Vitryssland för att säkra som sämst andraplatsen. Ganska långt över de förväntningar som fanns på laget inför kvalet.

Att spela med hjärtat

Både Sverige och Frankrike är oddsmässigt favoriter att vinna sin respektive matcher så det finns mycket som talar för att bra resultat. Men drömresultatet hade ändå varit att Sverige vinner sin match samtidigt som Frankrike och Holland kryssar mot varandra.

Då får vi 2 poäng ner till Frankrike och 5 poäng ner till Holland vilket betyder att om vi då också vinner mot Vitryssland kan Holland fortfarande inte komma i kapp oss. Samtidigt som vi går för gruppvinsten mot ett avhängt Holland i sista gruppspelsmatchen där ett kryss skulle kunna räcka beroende på målskillnader.

Men då är då och nu är nu som vår förbundskapten säger och vi tar en match i taget. Jag tror att Sverige vinner mot Bulgarien som inte har gjort mål på oss sedan 1996 och jag läste att vi har 20-0 i målskillnad mot dem. 1.76 på Sverige plockas.

Men jag väljer också att kombinera spelet med en match till, den mellan Frankrike och Holland. Där spelar jag på hemmalaget Frankrike som har kniven mot strupen och måste vinna mot ett krisande Holland.

För den matchen får vi 1.51 gånger pengarna och tillsammans i en dubbel blir det 2.66 gånger pengarna. Läggs hos NordicBet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Sverige vinner + Frankrike vinner

Odds: 2,66 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Torsdag 31/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: