Bettingklubben
Speltips

Superettan: Brommapojk. – Frej 29/7

Vem ska egentligen stoppa Brommapojkarna?

Brommapojkarna gasar på och efter en övertygande 5-0 vinst senast mot Åtvidaberg är det nästjumbon IK Frej som står för motståndet. Självklart bör Frej inte ha så mycket att säga till om här utan jag förväntar mig en dominans av BP.

Senast så satte vi vårt spel på Brommapojkarna över 0.5 mål i första halvlek när man gjorde hela 3-0 innan pausvilan. IK Frej kommer från tre raka förluster och senast förlorade man med 0-3 hemma mot topplaget Dalkurd.

Den här gången får vi inte alls ett lika fint odds på att BP gör över 0.5 mål i första halvlek utan det ger i skrivande stund endast 1.22 gånger pengarna.

En målskytt spelas till 1.95

Viktor Gyökeres och Kevin Kabran har båda gjort 7 mål och leder den interna skytteligan tillsammans. Kabran gjorde det första målet i den senaste 5-0 vinsten och Gyökeres gjorde mål för tre matcherna sedan när han avgjorde mötet med GAIS med sitt 3-2 mål.

Mitt spel kommer att falla på att Gyökeres gör mål när som helst i den här matchen och för det får vi 1.95 gånger pengarna hos Redbet. Jag tror att den unge anfallaren är otroligt sugen på att sätta en kasse igen och jag tror att BP kommer att göra ganska många mål på ett bottenlag som IK Frej. Det bäddar med andra ord för att det finns en bra chans att Gyökeres gör sitt 8:e mål för säsongen.

Om du är lite mer våghalsig så får du 4.60 gånger pengarna på att Gyökeres blir minst tvåmålsskytt i matchen men det har han endast gjort en gång den här säsongen. Lycka till i alla fall om du väljer att rygga spelet på Gyökeres som målskytt till 1.95!

Vårt spel för matchen:

Spel: Målskytt: Viktor Gyökeres

Odds: 1,95 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 29/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: