Bettingklubben
Speltips

Superettan: Brommapojkarna – Dalkurd 24/10

Med marginal ner till kvalplatsen

Både Brommapojkarna och Dalkurd har stått för en imponerande säsong där BP står på 55 poäng och Dalkurd på 54 poäng. Trelleborg skuggar de båda klubbarna med 50 poäng men med en match mer spelad samt endast två matcher kvar på säsongen. Trelleborg kan alltså som mest nå 56 poäng i årets säsong vilket gör att båda lagen kan bli klara för Allsvenskan i den här matchen.

Ett kryss räcker antagligen för BP då man har 7 bättre i målskillnad än Trelleborg. Dalkurd behöver minst två poäng och man har kvar att möta Brommapojkarna, GAIS och Trelleborg. Om Dalkurd snubblar på mållinjen här kan det med andra ord bli riktigt spännande. Men med bäst målskillnad i serien räcker det antagligen med 2 poäng för Dalkurd.

Jag tror att detta kommer att bli en match som inget utav lagen vill förlora utan så här sent på säsongen värnar man nog om varenda poäng i ett nervigt toppmöte. Jag tror att båda lagen i grunden är nöjda med en poäng och Dalkurd blir nog istället klara för Allsvenskan efter matchen mot GAIS.

En jämn och tight match med mycket nerver

Jag tror att matchen kommer att bli en jämn kamp där inget av lagen ger iväg något gratis. Därför kommer även mitt spel att falla i den riktningen, det föregående mötet lagen mellan slutade även i ett kryss.

Så jag väljer att spela det raka krysset i den här matchen, ett järvt spel som också ger bra avkastning. 3,25 gånger pengarna får vi hos NordicBet för krysset i den här matchen där BP är oddsfavoriter till runt 2 gånger pengarna.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Rak etta

Odds: 3,25 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Tisdag 24/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: