Bettingklubben
Speltips

Championship: Bristol C – Aston Villa 25/8

Bristol City skrällde i cupen

I veckan var det dags för cupspel och Bristol City gästade Premier League-laget Watford. Man vann matchen med 2-3 där svenske nuförvärvet Niklas Eliasson avgjorde i den 90:e minuten. Det händer varje år att PL-lagen åker ut mot lag i lägre divisoner men det får ändå anses som en stark prestation av Bristol City.

I ligan har Bristol City på sina fyra första matcher vunnit en match, spelat två kryss och förlorat en match. På sin hemmaplan inledde man säsongen med en vinst mot Barnsley med 3-1. Senast matchen på hemmaplan blev det dock bara 0-0 mot Millwall. Där i mellan förlorade och kryssade man mot Birmingham samt Brentford.

Aston Villa kommer och gästar i den här matchen. Ett lag som förra säsongen gjorde sig kända för att kryssa var och varannan match. Denna säsongen har man inlett med ett kryss och en vinst senast på hemmaplan samt att man har torskat båda sina bortamatcher.

Krysston Villa?

Aston Villa reste sig som sagt i den senaste matchen och tog årets första vinst med hela 4-2 mot Norwich. Man tar så klart inte bara med sig tre poäng utan även en positiv känsla i laget. Men man är ett lag som brukar ha svårt på bortaplan så man kommer att få kriga för varenda poäng.

Samtidigt imponerade Bristol City senast och hemmaplansfördelen är ofta tydlig i The Championship. Men jag tror att det här blir en tät match men att det tighta schemat i och med cupspelet också kan ta ut sin rätt om lagen inte roterar.

Mitt spel på den här matchen kommer att bli det raka krysset – för det får vi 3.35 gånger pengarna hos NordicBet. Jag tror också att båda lagen kommer att göra mål här så 1-1 eller 2-2 är inte helt otroliga resultat.

Lycka till om du ryggar!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – X

Odds: 3,35 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Fredag 25/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: