Bettingklubben
Speltips

Bristol C – Sheffield W 31/1

Katastrofalt Bristol!

På de senaste 12 matcherna har Bristol lyckats med konststycket att förlora 11 utav dessa. Man har släppt in 22 mål på dessa matcher och endast gjort 12 mål framåt. Någon gång ska det väl vända men det är svårt att spela med ett lag som visar denna form.

Sheffield med häng på kval

Sheffield Wednesday har hittils stått för en helt okej säsong då de brukar vilja blanda sig i matchen om platserna för kval till Premier League. Senaste 12 matcherna har man lyckats hålla nollan i sex utav matcherna. Senaste två förlusterna har kommit mot Brighton och Reading båda på bortaplan vilket inte är någon katastrof. Ikväll mot ett svagt Bristol tror vi att man likt tidigare kunna hålla nere siffrorna bakåt och sett till hur Bristols försvarsspel har sett ut bör man kunna trycka in i alla fall två mål framåt.

Ikväll lägger jag ett resultatspel i Sheffields favör då 2.55 odds känns spelvärt.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 2,55

Betstorlek: 7/10

Spela hos Bethard Spela hos Betser Spela hos Expekt

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: