Bettingklubben
Speltips

Seriefinal i The Championship 28/2

Dominanter i The Championship

Så här långt den här säsongen har det mesta handlat om Brighton och Newcastle i toppen av The Championship. Ett tag låg man väldigt långt före sina konkurrenter men det gapet har hämtats in något efter lite poängtapp av både Brighton och Newcastle.

Brighton är ligans bästa hemmalag samtidigt som att Newcastle är ligans bästa bortalag. Brighton har endast förlorat en match tidigt på säsongen på hemmaplan annars har man 13 vinster och 3 kryss. Det är med andra ord extremt svårt att slå Brighton hemma på Falmer Stadium.

Newcastle är på god väg att gå rakt upp i Premier League direkt året efter att man åkt ut. Man har länge, tillsammans med Brighton, spelat på en annan nivå än resten av lagen i serien. Men säsongen är lång och det har allt blivit några poängtapp även för storlaget från norr. Totalt över hela säsongen har man 22-4-7 och spelat lika bra på bortaplan som på hemmaplan.

Svårtippad seriefinal

Med två lag som förlorar så sällan är det så klart väldigt svårt att sia vem som skall ta hem alla poäng eller om det blir delat kompott. Jag kommer att basera mitt spel mycket kring den hemmaplansfördel som råder samt hur det såg ut i föregående omgång.

Brighton körde över det andra topplaget Reading med hela 3-0 på hemmaplan i lördags samtidigt som Newcastle efter 21 minuter låg under med 0-2 på hemmaplan mot ett Bristol City med en absolut fruktansvärd form.

Newcastle hämtade visserligen upp till 2-2 och fick med sig en poäng från matchen i lördags men det kan knappast anses vara godkänt. Jag kommer därför att välja att spela en rak etta på hemmalaget i den här matchen. För detta får vi 2.38 gånger polletterna hos Unibet eller 2.45 hos Betsson (i skrivande stund).

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2.45

Matchstart: 20.45 – Tisdag 28/2

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: