Bettingklubben
Speltips

Premier League: Bournemouth – Watford 19/8

Ett målkalas och ett mållöst lag

Watford inledde säsongen med en riktig rivstart. Man följde upp Arsenals sjumålsmatch med att spela en sexmålsmatch mot Liverpool som slutade 3-3.

Bournemouth gick mållösa i bortamatchen mot West Bromwich och man förlorade med 1-0. Men jag tror att Bournemouth kommer att komma igång. Man har fortfarande Joshua King som gjorde 16 mål förra säsongen och man har värvat Jermain Defoe som var det enda positiva i Sunderland föregående säsong.

Därför tror jag att det här mötet kan bli en svängig historia återigen, för Watford. Bournemouth är inte heller ett lag som backar hem utan man är ett spelande lag som vill föra spelet.

Ett överspel läggs

Mållinan 2.5 mål blir fokus för mitt spel i den här matchen. Som sagt tror jag att det blir en händelserik tillställning och därför tror jag att det går över mållinan.

För spelet på över 2.5 mål får vi 1.85 gånger pengarna och det är spelet jag väljer för matchen. Spelet lägger jag hos NordicBet.

Ett annat spel du skulle kunna plocka är att båda lagen gör mål i matchen men där får du bara 1.65 gånger pengarna. Men jag tror alltså istället på över 2.5 – jag tror att det finns chans för att Bournemouth gör minst en eller två bollar i den här matchen.

Lycka till ifall du ryggar spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1,85 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 19/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: