Bettingklubben
Speltips

Birmingham – Leeds 3/3

Ska klassikerklubben ta sig tillbaka till finrummen?

Det är många i fotbollsengland som hoppas att klassikerklubben Leeds United skall orka ta sig upp till Premier League i år. Det är mycket nostalgi som ligger bakom de känslorna eftersom klubben har varit i totalt kaos sedan nya ägaren Massimo Cellino tog över klubben.

Nu har Cellino dock sålt 50% av klubben till Andrea Radrizzani och The Guardian har rapporterat om att han även skall köpa den andra hälften till sommaren. Förhoppningsvis kan det ge stabilitet till den klassiska klubben.

Garry Monk tog över tränaransvaret för klubben i somras och vilket lyft 37-åringen har gjort med laget. Tillsammans med att man tagit in svenska Pontus Jansson har man skaffat sig en mycket stabilare defensiv och på hemmaplan är man riktigt bra.

Nu ska man gästa Birmingham som ramlat ner i tabellen efter en bra start på säsongen. Man ligger nu i mitten och har inte jättemycket att spela för då man varken kommer att åka ur eller bråka om kvalplatserna.

Gianfranco Zola har inte lyckats lyfta laget

Birmingham har heller inte imponerat under nya tränaren Gianfranco Zola som den 14 december tog över klubben. Efter det har man levererat 2 vinster, 3 kryss och 8 förluster. En av vinsterna kom senast mot Wolves. Defensiven har inte varit bra alls och man har släppt in många mål.

Leeds behöver absolut vinna den här matchen då kampen om kvalplatserna börjar tätna ordentligt sedan Sheffield Wednesday hämtat i kapp lagen ovanför. På ren motivation bör man kunna jobba hem tre poäng i den här matchen. Men The Championship är alltid svårtippad och hemmaplansfördelen är ofta viktig.

Spelet jag väljer för matchen är att båda lagen gör mål till 1.90 gånger pengarna hos Unibet. Detta för att Birmingham trots allt ändå gör en del mål framåt samtidigt som man läcker bakåt.

Vill du spela på en svensk målskytt kan det vara roligt att lägga en slant på Pontus Jansson som målskytt, killen har ju trots allt gjort 3 mål från sin mittbacksposition i år – för det får du 13.00 gånger pengarna.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål: Ja

Odds: 1,90

Matchstart: 20.45 – Fredag 3/3

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com

 

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: