Bettingklubben
Speltips

Champions League: Benfica – Man United 18/10

Benfica har tappat stabiliteten

Förra säsongen fick vi med svenska Viktor Lindelöf i mittlåset bevittna ett stabilt Benfica som tog sig vidare från gruppen och tog hem ligasegern. Antagligen låg mycket utav den grunden i beslutet att United till slut ville köpa den unge svensken som gjort det bra både i ligan och på allra högsta nivå i Champions League.

Efter att ha sålt både Lindelöf och sin målvakt Ederson till Premier League har det i år inte sett lika stabilt ut. Det går knackigt i ligan och i Champions League har man inlett med två förluster och hela 1-7 i målskillnad.

Nu ställs man mot ett otroligt stabilt Manchester United med fotbollsvärldens kanske största cyniker på tränarbänken. I helgen tråkade han ut Liverpool genom att spela 0-0 på bortaplan med knappt en enda målchans framåt utan främst fokuserat på ett organiserat försvar.

Skyttekungen har kommit igång direkt

 

United har inlett både Premier League och Champions League på ett imponerande sätt och skyttekungen Lukaku har kommit in i sin roll som målskytt direkt. Hittills har man två vinster i CL och 7-1 i målskillnad i en grupp man ska vinna relativt komfortabelt.

Mitt spel i den här matchen kommer att bli på att United går upp på 9 poäng efter denna drabbningen. Den raka tvåan ger oss 1.82 gånger pengarna vilket är ett bra odds med tanke på förutsättningarna inför.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: 2

Odds: 1,82 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Onsdag 18/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: