Bettingklubben
Speltips

Champions League: Bayern – Real Madrid 12/4


Efter tisdagens batalj mellan Juventus och Barcelona är det idag dags för tre matcher på grund av att Dortmund – Monaco blev uppskjuten. Idag är det också de inplanerade mötena mellan Atlético Madrid – Leicester och Bayern München – Real Madrid. Ett möte mellan två försvarsinriktade lag och de två världsklubbarna Bayern och Real som mycket väl hade kunnat vara en final.

En final förklädd som en kvartsfinal

Lotten har fallit och det kan många gånger skapa väldigt intressanta möten tidigt i turneringens slutspel. Nu får vi vad som hade kunnat vara en finalmatch redan i kvartsfinalen mellan Bayern München och Real Madrid. Ett Real Madrid som ska försöka försvara sin titel från föregående år.

Efter att tidigare på säsongen ha blivit utmanade av RB Leipzig så har Bayern nu växlat upp ytterligare och gått ifrån till en trygg ledning i Bundesliga. Förutom en förlust mot Hoffenheim ser Bayerns senaste resultatrad ut enligt följande: 8-0, 3-0, 3-0, 1-0, 6-0 och 4-1. På hemmaplan i ligan har man endast släppt 6 mål förbi sig och gjort 48 mål framåt – mäktigt!

I åttondelen städade man också av ett krisande Arsenal med 5-1 både på hemmaplan och bortaplan, totalt 10-2. Räkna med en giftig offensiv i den här kvartsfinalen.

Fjolårsmästarna är ganska bra de också

Man kan hylla Bayern München nästan hur länge som helst men deras motståndare är inte så pjåkiga de heller. Vinner man sin nästa match i ligan leder man före Barcelona med 6 poäng. Ett försprång som brukar sägas vara ointagligt i La Liga men vi får väl se då allt kan hända!

I gruppspelet i Champions League kom man tvåa efter Dortmund då man vann tre matcher och kryssade tre matcher. Ett halvbra resultat för att vara Real Madrid alltså. I åttondelen slog man ut Napoli ganska komfortabelt med 3-1 i båda mötena.

Nu ställs man mot Bayern München på bortaplan och räkna med att man är sugna på att få med sig ett bra resultat. Känslan är att man kommer att låta Bayern föra matchen för att sedan skicka iväg sina JAS-plan (är inte helt hundra på vilket det bästa stridsflyget är men heja Sverige!) Gareth Bale och Cristiano Ronaldo på kontring.

Ett målspel – men hur många mål?

Att detta blir ett anfallsrikt möte kan vi nog skriva under på. Bayern kommer att vilja få med sig ett bra resultat till returen och kommer inte att vara nöjda med 1 mål utan kommer att vilja göra 2-3 stycken. Real Madrid likaså även om man är mer nöjda med ett målsnålt möte men ett bortamål vet vi är så otroligt viktigt att få dit.

Jag tror att båda lagen kommer att göra mål och att Bayern inte kommer att stanna vid ett mål. 3-1 eller 2-2 är gynnsamma resultat för mitt spel som blir: Över 3.5 mål till 2,45 gånger pengarna. Spelet lägger vi hos Betsson!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 3.5 mål

Odds: 2,45 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Onsdag 12/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: