Bettingklubben
Speltips

Champions League: Basel – Benfica 27/9

En kamp om andraplatsen

Efter Manchester Uniteds favoritskap i Grupp A är det en jämn kamp om andraplatsen i gruppen. Benfica, Basel och CSKA Moskva gör upp om platsen till slutspelet där jag håller Benfica som det bästa laget. Basel håller jag som det svagaste laget i gruppen och CSKA Moskva tror jag tar sig till Europa League genom en tredjeplats.

Det betyder alltså att förväntade grupptvåan ska gästa gruppfyran i Champions League andra omgång. Även om man är på bortaplan så tror jag att Benfica kommer att gå fullt ut för den här segern (så klart). Man förlorade den inledande matchen hemma mot CSKA Moskva men nu är det dags att studsa tillbaka mot det svagaste laget i gruppen, annars kan det bli en jobbig resa för Portugiserna.

Basel spelar regelbundet i Champions League men att komma från den Schweiziska ligan och tampas med lag från de stora ligorna är otroligt svårt. Man har också inlett säsongen på ett svagt sätt och ligger för närvarande på en fjärdeplats i tiolagsserien. En serie som man brukar promenera hem men nu verkar det gå knackigt.

Ett rakt resultatspel lägg

Det spelet som jag har hittat i den här matchen är att lägga ett rakt resultatspel på att Benfica studsar tillbaka och vinner den här matchen trots bortaplan. 2.36 gånger pengarna får vi för det här spelet som läggs på NordicBet.

I en turnering där klyftorna ökar mellan lagen och toppskiktet kan det vara svårt att hitta spel för oss som föredrar runt 2.00-strecket och uppåt. Men när ”mittenlagen” möter varandra så brukar det kunna ges ganska fina odds. Det gäller bara att pricka in dem!

Lycka till om du väljer att rygga spelet och om du spelar på något annat sätt får du gärna kommentera här nedan kring hur du resonerar!

Vårt spel för matchen:

Spel: 2 – Benfica vinner

Odds: 2,36 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Onsdag 27/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: