Bettingklubben
Speltips

Barnsley – Wolves 31/1

Barnsley starka på hemmaplan

Barnsley ligger på en imponerande sjundeplats i ligan efter bra prestationer över lång tid. Sedan den 22 oktober har man endast förlorat en match på hemmaplan. Trots detta tycker spelbolagen att Barnsley inte skall ha favoritskapet utan ger oss över 3.00 (!) på en hemmavinst. Man har också vunnit sina 4 av 5 senaste hemmamatcher mot Wolverhampton.

Wolverhampton har repat sig

Efter en bra ligastart följt av en katastrofal period har Wolves repat sig någorlunda och plockar nu poäng som ett mittenlag i The Championship. Man blandar vinster, kryss och förluster lite hejvilt. Det är egentligen inte Wolverhamptons form som gör att vi tror på hemmavinsten ikväll utan det är en kombination av att hemmaplan brukar vara en stor fördel, Barnsley har bra form på hemmaplan och spelbolagen ger oss extremt bra odds. Över 3.00 på ett hemmalag är bra för nästan vilket hemmalag som helst i The Championship.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 3,05

Betstorlek: 9/10

Spela hos Bethard Spela hos Betser Spela hos Expekt

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: