Bettingklubben
Speltips

Barnsley – Brighton 18/2


Vi hittar ytterligare ett spel i Championship den här helgen när topplaget Brighton möter Barnsley på bortaplan luktar det mål lång väg, med tanke på att Barnsley i snitt gör 1.59 mål per match och släpper in 1.41 kan det rulla in några bollar.

Brighton blir sällan nollade

Det har inte hänt många gånger den här säsongen att Brighton gått mållösa och det har endast skett en gång i år. Mycket tyder därför på att det inte de inte heller kommer gå mållösa från dagens match. Laget slåss om direktuppflyttning till Premier League och om det inte blir tre poäng idag kommer lagen bakom vara uppe hack i häl.

Barnsley gillar när nätet rasslar

På senare tid har Barnsley lyckats spela 0-0 två matcher i rad. Men klubben har också spelat några av säsongens mest målrika matcher, eller vad sägs om 2-5 mot Nottingham Forest, 4-3 mot Cardiff, 2-4 mot Fulham, 2-4 mot Ipswich. Dessutom en mängd matcher med över 3.5 mål.
Brighton är inte mycket sämre de. På deras senaste 4 matcher har 3 slutat med över 3.5 mål – båda lagen har dessutom gjort mål i alla matcherna. Därför känns flera spel som bygger på många mål eller mål från båda lagen spelvärda i denna matchen.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1.72

Spel för dig som vågar lite mer:

Spel: Brighton vinner och över 2.5 mål

Odds: 3.10

Spel för dig som vågar ännu mer:

Spel: Över 4.5 mål

Odds: 5.60

Matchstart: 16.00 – Lördag 18/2

Spelen läggs hos Expekt

Gå till Expekt
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: