Bettingklubben
Speltips

Augsburg – RB Leipzig 3/3

Forsberg fortsätter att dominera

Det känns så fruktansvärt kul att kunna sätta rubriken att en svensk spelare dominerar i Bundesliga. För det har han faktiskt gjort Emil Forsberg. Med 7 mål och 10 assist är det många av topplagen i Europa som kommer att visa sitt intresse framöver.

Emil brukar dock vara väldigt tydligt med att han gillar projektet i Leipzig. Det kan man ju också förstå, varför inte stanna kvar i ett topplag (inte många som trodde det på förhand) i Bundesliga där man är lagets viktigaste spelare, istället för att gå någonstans och riskera bänken om man inte levererar direkt.

Leipzig går inte lika bra som man gjorde under en lång period av säsongen då man var obesegrade men visst fortsätter man att ta sina poäng och försvara sin andraplats i ligan. Det är inte mycket som talar för att man ska missa Champions League-platserna i år då man är 8 poäng före Dortmund på tredjeplats och 10 poäng före Hoffenheim på fjärde.

Wow, Timo Werner!

I Sverige så blir det lätt att vi fokuserar något enormt på Forsbergs framfart. Men någon som också har stått för en succésäsong så här långt är Timo Werner. 20-åringen är lagets bäste målskytt på 13 fullträffar som innebär en fjärdeplats i skytteligan.

Samarbetet med Emil Forsberg har fungerat absolut perfekt och om inte Forsberg trycker dit bollen assisterad av Werner så är det Werner som gör målet assisterad av svensken.

I den kommande matchen mot Augsburg är det med andra ord inte helt otänkbart att vi kommer att få se den unge tysken som målskytt assisterad av Emil Forsberg.

Spelet som jag väljer för matchen är att Timo Werners form fortsätter och att han gör minst ett mål under matchen. För detta får vi 2,67 gånger pengarna hos Unibet. Vill du hellre spela på att Emil Forsberg trycker dit sitt 8:e mål för säsongen så får du 3,70 gånger pengarna för det!

Vårt spel för matchen:

Spel: Målskytt: Timo Werner

Odds: 2,67

Matchstart: 20.30 – Fredag 3/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: