Bettingklubben
Speltips

Superettan: Åtvidaberg – Brommapojkarna 22/7

Mellbergs pojkar leder när serien dra igång igen

Superettan drar igång igen och det är Olof Mellbergs Brommapojkarna som är i ledningen inför den andra halvan av serien. Man leder serien med fem poäng före Dalkurd och tio poäng före Helsingborg.

Man har under våren visat upp ett imponerande spel där man kört över många utav sina seriekonkurrenter, alltså ett BP som återigen gick upp i Superettan inför i år. Man har gjort totalt 32 mål på 14 spelade matcher så här långt och släppt in 11 mål (+21).

Man möter ett Åtvidaberg som återfinns i mitten av tabellen efter en trög start. Men den sista perioden innan pausen plockade man med sig 4 vinster, 2 kryss och 1 förlust. Nu ställs man alltså mot serieledande BP innan serien vänder.

Brommapojkarna gäller som favoriter trots bortaplan och oddsen ser ut enligt följande: 4.35 / 3.75 / 1.68

BP brukar rivstarta sina matcher

Brommapojkarna brukar inleda sina matcher i ett högt tempo och det har givit hela 7 mål i 6 olika matcher innan matchklockan tickat förbi 10 (!) minuter (4.25 i odds på mål minut 1-10 för den som vågar). Och i endast 4 utav 14 matcher har man gått mållösa in i halvtidsvilan.

Man undrar ju ifall motståndarna har scoutat det här vid det här laget eller inte. Att medan egna laget fortfarande står på hälarna och värmer upp i inledningen av matchen så gasar BP på för fulla muggar och både tar ledningen och ofta avgör matcherna redan i halvtid.

Men det känns med andra ord inte helt orimligt att vi får se något liknande i dagens match där BP gasar på ordentligt inledningsvis. Därför kommer jag att välja att spela Brommapojkarna över 0.5 mål i första halvleken. För detta får vi 1.71 gånger pengarna. Något lägre än vad vi brukar lägga men så är det ibland. Spelet lägger jag som så många gånger för hos Redbet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Brommapojkarna över 0.5 mål – första halvlek

Odds: 1,71 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 22/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: