Bettingklubben
Speltips

Champions League: Atlético Madrid – Real Madrid 10/5

Som att bestiga en störtloppsbacke med längdskidor

Då var det dags för den andra semifinalen att spela sitt returmöte i årets Champions League. Atlético Madrid har inte bara en liten backe över en kulle att ta över sig utan för att ta sig vidare till Champions League-final behöver man jobba sig uppför en störtloppsbacke med längdskidorna på.

Det första mötet slutade med 3-0 till Real Madrid där Cristiano Ronaldo gjorde sitt 47:e hattrick i karriären. Men likt förbannat ska matchen spelas och Atlético Madrid behöver ju försöka försvara någon form av heder i det här mötet, speciellt framför hemmapubliken i det sista Madridderbyt på nuvarande arenan.

Hemmalaget måste kliva framåt i den här matchen och få till ett tidigt mål för att försöka få momentum. Även om det inte riktigt rimmar väl med hur Atlético brukar spela så är det där man har satt sig. Detta bör skapa fler luckor bakåt än vad man vanligt släpper till och lita på att Ronaldo oavsett antal hattricks vill försöka göra ett till.

Real Madrid har ju också ett gigantiskt stort psykologiskt övertag på lillebror Atlético. Det är inte bara alla år före i ligan utan också att lagen faktiskt har mötts i två Champions League-finaler där Real Madrid gått segrande båda gångerna. Första gången säsongen 13/14 och andra mötet var så sent som förra året säsongen 15/16.

Heta känslor trots utgångsläget

Även om det här mötet kan anses vara avgjort så lita på att det trots detta kommer att vara heta känslor på planen. Jag tror inte att matchen kommer att bli avvaktande utan båda lagen kommer att vilja vinna matchen. Real för att sänka lokalkonkurrenten ytterligare sista säsongen på nuvarande arenan, Atlético för att bevara sin heder och inte svika sina fans.

Som jag skrev tidigare så tror jag att det kan öppna upp sig bakåt för Real Madrid i den här matchen. Och om man gjorde 3 mål senaste hur många gör man då i den här matchen? Jag kommer att basera mitt spel utifrån denna tanke.

Jag lägger mina pengar på att Real Madrid gör över 1.5 mål i matchen. För detta får vi 2,21 gånger pengarna och spelet lägger jag hos NordicBet. Om du tar rygg så önskar jag oss båda lycka till!

Vårt spel för matchen:

Spel: Bortalag över 1.5 mål

Odds: 2,21 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 10/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: