Bettingklubben
Speltips

Champions League: Atlético Madrid – Leicester 12/4


Efter tisdagens batalj mellan Juventus och Barcelona är det idag dags för tre matcher på grund av att Dortmund – Monaco blev uppskjuten. Idag är det också de inplanerade mötena mellan Atlético Madrid – Leicester och Bayern München – Real Madrid. Ett möte mellan två försvarsinriktade lag och de två världsklubbarna Bayern och Real som mycket väl hade kunnat vara en final.

Favoritskapet ligger hos Atlético Madrid

Du blir kanske inte jätteförvånad när jag säger att favoritskapet i detta mötet ligger på spanjorerna. Alla tror att de ska ta sig vidare enkelt mot den engelska uppstickaren som är det enda kvarvarande engelska laget i turneringen.

Man ska ju så klart också kunna ta sig vidare från det här mötet speciellt över två möten. Detta blev lite av en mardrömslottning för de engelska mästarlaget som främst gillar att gå på kontring. Nu möter man ett av de starkaste försvaren i världen och kommer att få otroligt svårt att göra mål.

Det ska också bli intressant att se hur Robert Huth och Captain Morgan klarar av att hantera det snabba spanska spelet med instick och kortpassningsspel.

De har rest sig från de döda

Tränaren Ranieri var Leicesters stora frälsning under fjolårssäsongen då man plockade hem Premier League. Men i år gick det inget vidare och laget var på väg ur både Premier League och Champions League tills dess att man sparkade italienaren.

Sedan dess har man gått som tåget och tog fem segrar i rad i ligan samt att man slog ut Sevilla med totalt 3-2 i åttondelsfinalen. Man har fått ordning på anfallsspelet, fått igång Vardy och Mahrez, samt satt försvarsspelet bättre.

Men nu tror jag att man ska försöka stånga sig igenom en för tjock mur. Allt handlar om resultatet i första matchen på bortaplan och räkna med att man kommer att försöka hålla nere siffrorna.

Vi spelar på hemmavinsten

För denna matchen kommer jag att lägga mitt spel på att Atlético Madrid vinner den här match PLUS att man håller nollan mot Leicester. För detta får vi 1,92 gånger pengarna och spelet lägger vi hos Betsson.

Lycka till om du tar rygg på spelet, vinner vi så vinner du!

Vårt spel för matchen:

Spel: Hemmalaget att vinna och hålla nollan

Odds: 1,92 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Onsdag 12/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: