Bettingklubben
Speltips

Premier League: Arsenal – Tottenham 18/11

Ett klassiskt Londonderby

Efter landslagsuppehållet är det äntligen dags för Premier League att dra igång igen. Man har snart spelat en tredjedel av ligan och Manchester City har kopplat ett grupp om förstaplatsen redan nu. Wenger-kaoset forsätter i Arsenal och Pochettino-harmonin blommar i Tottenham och man har stått för några riktigt fina prestationer innan pausen där man bl.a. säkrade avancemang i Champions League genom att spela ut Real Madrid.

Men ett derby är ett derby och rivaliteten i de här mötena förblir oavsett hur det går för lagen. Dessa möten brukar alltid vara jämna matcher även om det under de senaste åren har skiftat från att Arsenal varit ständiga favoriter till att Tottenham nu anses vara det bättre laget av det två.

Man har även spelare som Harry Kane som älskar att göra mål på Arsenal, en Dele Alli som gjorde två mål i segern mot Real Madrid och en Christian Eriksen som gjorde hattrick under landslagsuppehållet och tog sitt Danmark vidare till VM.

Arsenal är små oddsfavoriter

Enligt oddssättarna är Arsenal små favoriter i den här matchen. Jag tycker att man är snett ute här även om jag förstår hur de tänker med hemmaplansfördel. Matchen spelas trots allt i London även om majoriteten av publiken kommer att heja på Gunners.

Jag tror att Tottenham har störst chans att vinna den här matchen dels för att man är ett bättre lag och har många spelare i riktigt bra form. Oddset 2.90 gånger pengarna på Tottenham lockar något oerhört och det är också det spelet jag väljer för den här matchen.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Tottenham vinner

Odds: 2,90 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 13.30 – Lördag 18/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: