Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Eskilstuna – Örebro 8/4

Ska Örebro ta sin andra raka?

Örebro inledde årets allsvenska säsong med en vinst mot Jönköping Södra med 2-1 på hemmaplan. Segern var inte helt självklar men Örebro känns som tidigare år ett stabilt mittenlag. Jag tror inte att de kommer att ha med bottenstriden att göra som både Jönköping Södra och kommande motståndaren AFC Eskilstuna kan komma att göra.

Man har tappat sin kugge från förra säsongen Astrit Ajdarevic som såldes till grekiska AEK Athen. Men trots spelartappet bör man vara favoriter mot nykomlingen Eskilstuna. En nykomling som kommer att få kämpa in i det sista för att överleva denna säsongen.

Är AFC och Pelle Olsson en bra match?

Pelle Olsson är känd för sin tid i Gefle där han höll kvar en liten klubb i Allsvenskan under alla år med små resurser genom strukturerat spel och fokus på defensiven. Efter att han tvingats lämna Djurgården så skrev han på för nykomlingen AFC Eskilstuna, en klubb som dundrat genom seriesystemet med en stor hype kring laget samt att man nu också bytt stad och namn till AFC Eskilstuna.

Pelle Olsson är en mycket kompetent Allsvensk tränare som kan hålla kvar lag i högsta serien. Men är han en tränare för nybygget AFC? Precis som i Djurgården så har det varit stor omsättning på spelare inför säsongen och han fick ju inte riktigt ihop det med Stockholmsklubben när nya spelare skulle komma in i spelsystemet.

Jag undrar också ifall Pelle Olssons fotbollsfilosofi kommer att kunna anammas av klubben AFC? Känslan är att man tagit in en klassisk 4-4-2 defensivt inriktad tränare och nu skall man fylla den startelvan med dribblers.

Sen bör jag erkänna att man inte har full koll på AFC och de nya spelarna som rekryterats från olika ligor ute i världen man aldrig följer. Men jag hoppas att ni förstår vad jag menar när jag säger att tränarens filosofi och klubbens filosofi skulle kunna skära sig i det här fallet.

Bra pengar på en Örebro-seger

Betsson bjuder oss på 2,60 gånger pengarna för bortavinsten men eftersom det är tidigt på säsongen och vi inte riktigt vet var vi har lagen ännu kommer jag att gardera med pengarna tillbaka på krysset. För det får vi 1,85 gånger pengarna som vi lägger in på kupongen för lördagsfotbollen.

Om du väljer att rygga så önskar jag dig lycka till! Vinner du på spelet så vinner även vi som spelar på allt vi rekommenderar.

Vårt spel för matchen:

Spel: 2 – pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1,84

Matchstart: 16.00 – Lördag 8/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: