Bettingklubben
Speltips

Europa League: AIK – Zeljeznicar 20/7

Liten fördel AIK inför returen

AIK försöker att kvala sig till Europa League och i senaste mötet med  Zeljeznicar var ingen sprudlande tillställning. Den som hade det bästa läget var AIKs Jesper Nyholm som borde ha nickat in 1-0 i den 62:a minuten men bollen gick precis utanför stolpen.

Istället så står vi nu här med förutsättningen att AIK måste vinna matchen för att gå vidare under ordinarie tid och Zeljeznicar måste antingen vinna matchen eller spela kryss med minst ett gjort bortamål. 0-0 tar alltså det hela till förlängning och straffar.

Skulle Zeljeznicar peta dit ett mål så är AIK alltså tvunget att göra två mål. Något som man inte lyckats med så många gångar då 6 av 8 vinster i Allsvenskan vunnits med 1-0. Anfallsspelet är det mest diskuterade i AIK så här långt under säsongen men ändå ligger man tvåa i serien och har med en imponerande defensiv lyckats ta sina poäng.

Och jag vet inte vad som skulle tala för att AIK ändrar matchplan i den här matchen jämfört med andra matcher i år. Jag tror att man kommer att fokusera defensivt för så länge man inte släpper in något mål så kan man heller inte förlora. Att tro att matchen slutar 1-0 till AIK är väl heller inget banbrytande men avancemanget hänger ju då på en skör tråd i och med att ett Zeljeznicar-mål hade slagit ut Stockholmarna.

AIK är oddsfavoriter

Precis som Malmö FF var favoriter mot ett Vardar i CL-kvalet så är ju även AIK favoriter mot Zeljeznicar. Det är ett dubbelmöte man bara ska klara av. Men det blir inte alltid som man tänkt sig som vi såg när Malmö under tisdagen åkte ut mot Vardar.

Oddsen (Redbet) inför AIK – Zeljeznicar är enligt följande: 1.37 / 4.05 / 8.75

Att gå vidare: AIK 1.32 / Zeljeznicar 3.25

Och som ni vet så är ju 1.37 lite för lågt odds för vår bok även om vi tror att AIK tar hem det här. Istället kollar vi på möjligheterna att kombinera en AIK-vinst med något.

”AIK vinner och håller nollan” kan vi spela till endast 1.76 gånger pengarna vilket även det är lite för lågt. Istället väljer jag att spela ”AIK vinner + under 2.5 mål” det betyder alltså att vi spelar på att det blir antingen 1-0, eller 2-0. Ungefär samma spel som att de vinner och håller nollan. För sett till mängden mål man har gjort tidigare i år så tror jag inte att man gör 3 baljor idag. Därför tycker jag att detta är ett bra spel. Och vi får hela 2.45 gånger pengarna för det, alltså att AIK vinner + under 2.5 mål. Spelet läggs hos Redbet!

Vårt spel för matchen:

Spel: AIK vinner + under 2.5 mål

Odds: 2,45 gånger pengarna

Matchstart: 19.00 – Torsdag 20/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: