Bettingklubben
Speltips

Championship-måndag 2/1


Det nya året inleds med en full omgång i engelska The Championship. 12 matcher som vi i ren 1X2-anda tänkte försöka tippa åt er! The Championship kan ofta vara väldigt svårspelad men bjuder också på riktigt fina odds på topplag mot bottenlag. Denna omgången bjuder till exempel på Derby som inte har förlorat på 9 matcher till 3.05 i odds och Brighton som inte har förlorat på 17 matcher till fina 2,70.

Leeds – Rotherham – 1,50 / 4,20 / 6,65

Här kan vi inte säga så mycket annat än att vi spelar på hemmavinsten för Pontus Janssons Leeds. Rotherham är på tok för dåliga för att vi ska chansa på att de tar poäng på bortaplan mot stabila Leeds.

Blackburn – Newcastle – 5,30 / 3,80 / 1,65

Blackburn som har varit en av säsongens allra största besvikelser tar emot Newcastle som är på väg upp redan året efter man åkte ur Premier League. Eftersom Blackburn är ligans 20:e sämsta hemmalag och Newcastle är ligans bästa bortalag har vi inte mycket annat val än att spela på bortavinsten i matchen.

Sheffield Wednesday – Wolverhampton – 1,88 / 3,50 / 4,20

Sheffield är ett starkt hemmalag och kommer med bl.a. en bra bortaseger mot Newcastle. Självförtroendet bör vara på topp. Vi lägger pengarna på 1:an.

Fulham – Brighton – 2,65 / 3,20 / 2,70

En väldigt svårtippad match mellan målglada Fulham (näst flest mål i ligan) och stabila Brighton. Ett Fulham som inte har förlorat på sex raka hemmamatcher mot ett Brighton som inte har förlorat på 17(!) ligamatcher i rad. Man har dessutom endast 4 kryss på dessa 17 matcher. 2,70 i odds känns väldigt generöst av spelbolaget. Så även om Fulham har varit bra i år kan vi inte annat än att lägga pengarna på Brighton. Men hade vi fått sätta alla tecken hade vi gjort det 🙂

Wigan – Huddersfield – 3,15 / 3,25 / 2,32

Åh, hopplösa Wigan. För några år sedan tog man en cupseger och nu är man på väg ur The Championship. Huddersfield imponerade i början av året men många trodde nog att de skulle halka nedåt i tabellen med tiden. Men efter halva serien har man lyckats hålla kvar sin fjärdeplats i ligan. Obesegrade på sex matcher mot odugliga Wigan lägger vi våra pengar på Huddersfield.

Birmingham City – Brentford – 2,45 / 3,25 / 2,90

Två lag med ganska dålig form där Birmingham bör vara det bästa laget normalt sett. Men vi tror på en ganska tråkigt där inget av lagen har självförtroendet att plocka hem det här. Vi spelar på krysset.

Bristol City – Reading – 2,23 / 3,50 / 3,10

En utav de mest spelvänliga matcherna denna omgången. Betsson bjuder oss på hela 3,10 för en bortaseger. Den tar vi med glädje!

Cardiff – Aston Villa – 2,65 / 3,15 / 2,70

Cardiff har det senaste kryssat en hel del och som vi vet har Aston Villa varit helt hopplösa med att plocka med sig trepoängarna i år utan nöjt sig med en pinne. Kryss till 3,15!

Norwich – Derby – 2,35 / 3,30 / 3,05

Två lag med varandras motsatser i form. Derby som vägrar att förlora mot Norwich som vägrar att vinna senaste 10 matcherna. Derby tar det här till 3.05!

QPR – Ipswich – 2,50 / 3,25 / 2,85

Normalt sett är QPR borta en jobbig match. Men de har i år varit väldigt mycket sämre än normalt på hemmaplan. Ipswich ligger som vanligt i flyter runt mitten av tabellen. Tråkig 0-0 eller 1-1 match? Krysset till 3.25!

Nottingham Forest – Barnsley – 2,37 / 3,35 / 2,95

Barnsley är lite av en positiv överraskning i årets upplaga. Nottingham är i en dålig fas just nu men vi tror ändå att de kan vända sviten i den här matchen. Vi går för hemmavinsten.

Burton Albion – Preston – 2,38 / 3,30 / 3,00

Nykomlingen Burton har kämpat på under säsongen men ligger inte helt oväntat runt nedflyttningsstrecket även om man har ett par poäng till godo nedåt. Preston gillar att göra mål i nästan varje match men sällan mer än ett eller två mål. Vi tror att båda lagen för mål men att Burton kanske tar hem det här trots allt på hemmaplan.

Glöm inte att ta rygg på de spel du tror mest på:

Spela hos Betsson

 

Nu har ni en hel uppsjö av rekar att ta del av och välja vilka ni vill ta rygg på. Meningen är så klart inte att man ska spela på alla matcherna utan hitta de man känner starkast för. De guldklimparna som vi tror mest på till bäst odds denna omgången är: Leeds (1,50), Sheffield Wednesday (1,88), Reading (3,10) och Derby (3,05). Men som tidigare sagt är det väldigt svårtippat med The Championship och hemmaplansfördelen brukar spela extra stor roll i ligan. Det är ofta lätt att överskatta topplagen på bortaplan mot mittenlagen. Men just nu finns det så många lag som presterar så pass bra att vi är villiga att spela på dem ändå. Spelbolagen är ju dock ofta väldigt snälla och ger oss över 3.00+ i odds för dessa matcher. Därför tycker vi att det är en väldigt spelvänlig liga.

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: