Bettingklubben

NordicBet

Bästa oddsbonusen hos NordicBet

NordicBet är ett spelbolag med extra allt!

Nordicbet är en bettingsajt med ett stort och brett utbud av spel, sjyssta bonusar och odds samt en hög kvalitet på service och internetsäkerhet. Sajten har ett stort fokus på skandinaviska spelare och sidan finns tillgänglig på bland annat svenska, danska, norska och finska såväl som på engelska. Nordicbet startade sin resa år 2002 och har sedan dess växt till sig rejält, särskit sedan den stora Betsson-gruppen köpte upp bolaget år 2012 och tog över verksamheten. Efter att Betsson tagit över har de också ha öppnat sina dörrar för resten av europa och har kommit att bli en av de ledande aktörerna inom bettingindustrin i vår del av världen.

Få 250 kr extra att spela för hos NordicBet

Oddsbonus hos NordicBet

Nordicbet är spelsajten för dig som gillar riskfritt spel. De kommer nämligen hela tiden ut med nya bonusar som innebär riskfria satsningar på olika typer av sport. Just nu får du som ny kund hos Nordicbet möjlighet att ta hem ett valfritt belopp beroende på hur mycket du väljer att sätta in. Du får också en bonus på så mycket som 250 kronor extra. Du kan använda dessa pengar valfritt på oddsen i hela deras utbud. För att ta del av den här bonusen ska du först registrera dig på sajten och göra en första insättning på ditt spelkonto. Du klickar sedan på ditt namn och går till ’mina bonusar’ där du väljer att aktivera bonusen och hur mycket pengar du vill ha. Värt att komma ihåg är att den här bonusen måste omsättas 6 gånger till odds på åtminstone 1.80.

Spelutbud

Det finns många saker att tycka om med Nordicbet, inte minst deras härliga utbud av spel med allt från populära sporter som fotboll, tennis och basket till mer nischade sporter som cykling, dart och trav. Eftersom det är en europeisk spelsajt finns de flesta europeiska ligor med, men även en hel del amerikanska ligor som NBA, NHL, MMA m.fl.

NordicBets Kampanjer

Nordicbet kommer ofta ut med nya intressanta kampanjer. Den här gången har de en välkomstkampanj för dig som gillar hockey. Du kan få 100 kronor i helt riskfri betting som du kan lägga på valfri NHL-match.

Odds och Betting

Hos Nordicbet kan du betta singlar, dubblar och flervalsspel, men flera sporter erbjuder också systemspel. Berende på vilken sport du väljer finns det olika många marknader. Fotboll har uppemot 70 olika marknader som exempelvis Över/Under, Asian Handicap och Matchresultat. Vad gäller insatsgränser finns det många alternativ hos Nordicbet, du kan till exempel alltid höja insatsnivån genom ett alternativ du klickar i när du lägger en satsning.

Livebetting hos NordicBet

Sportsektionen hos Nordicbet är uppdelad i två knappar, Sport och Livebetting. Livebettingen hos det här spelbolaget är verkligen intressant då de listar alla uppkommande event i en snygg lista på vänster sida om skärmen. Det är väldigt enkelt att hitta matcher och marknader som man kan följa live. För att kunna se livestreaming av matcher måste du ha placerat en satsning någon gång under de senaste 24 timmarna. Eftersom Nordicbet är ett skandinaviskt spelbolag behöver du inte oroa dig för restriktioner vad gäller sändningar, du kan titta på alla matcher från europeiska sporter och ligor.

Cashout

Nordicbet erbjuder cashout på spel med fasta insatser, vilket är ett perfekt sätt att förminska förlusterna och höja underhållningen. Cashout gäller enstaka insatser antingen före eller efter att en match har börjat. Nordicbet garanterar inte att cashout-alternativet alltid finns tillgängligt, men när det går att ta ut pengar i förtid så kommer du veta det genom att knappen finns på de marknader som erbjuder cashout.

NordicBet i mobilen

En av Nordicbets styrkor är deras tillgänglighet för mobila användare. Det är så kul att kunna spela var som helst, och man behöver inte oroa sig då de har dels en app för Android och en annan app för iOS. Ingen av apparna är ett krav dock, eftersom hemsidan går att nås direkt i mobilen eller surfplattan via en mobil webbläsare. Surfa bara in på hemsidan som vanligt och möts av ett stort och spännande utbud av sporter och spel. Det går att se matcher direkt och satsa livebetting direkt i mobilen.

Insättningar & uttag

Nordicbet accepterar dessa betalningsmetoder både för insättningar och uttag: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Trustly, Citadel, Paysafecard, Zimpler och banköverföring.

Du kan betta med följande valutor: SEK, EUR, CHF, USD, CAD, GBP och PLN.

Kundtjänst

Nordicbets fokus på kundnöjdhet är en av deras starkaste sidor. De erbjuder support dygnet runt 24/7 på olika språk, och de har flera kontaktalternativ. Det går att kontakta dem dels genom telefon, e-post eller via livechatt. Till skillnad från många andra bettingsajter är de väldigt snabba på att svara på e-post och du kan vänta dig att få svar inom normalt 30 minuter. Support erbjuds under större delen av dagen på engelska, svenska, finska, norska, danska och tyska. 24/7 support ges på engelska.

Öppna konto hos NordicBet

NordicBet är spelbolaget med extra allt

Få 250 kr extra att spela för

Hämta Bonus

Startsidan hos NordicBet
Oddsavdelningen